Verdenspremiere for Volkswagen TRISTAR

I anledningen trettiårs jubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy nå TRISTAR – en enestående kombinasjon av alle gode funksjoner i dagens T-modellserie.

Konseptbilen Volkswagen TRISTAR er like multifunksjonell som en sveitsisk arme kniv. Dens ekstreme terrengegenskaper kombinert med fleksible transport og lagringskapasiteter, gjør dette til fremtidens transporter.

Det er på årets store bilmesse, IAA i Frankfurt, at den nye konseptbilen skal vises frem for første gang. Pickup’en med kort akselavstand har permanent firehjulstrekk med mekanisk differensialsperre på bakakselen og 30 millimeter ekstra bakkeklaring.

Designerne har også utviklet et nytt, men fortsatt gjenkjennelig design med skarpe linjer,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I anledningen trettiårs jubileet for konseptbilen Syncro presenterer Volkswagen Nyttekjøretøy nå TRISTAR – en enestående kombinasjon av alle gode funksjoner i dagens T-modellserie.

Konseptbilen Volkswagen TRISTAR er like multifunksjonell som en sveitsisk arme kniv. Dens ekstreme terrengegenskaper kombinert med fleksible transport og lagringskapasiteter, gjør dette til fremtidens transporter.

Det er på årets store bilmesse, IAA i Frankfurt, at den nye konseptbilen skal vises frem for første gang. Pickup’en med kort akselavstand har permanent firehjulstrekk med mekanisk differensialsperre på bakakselen og 30 millimeter ekstra bakkeklaring.

Designerne har også utviklet et nytt, men fortsatt gjenkjennelig design med skarpe linjer, LED-hovedlys og hele arkitekturen i fronten er endret for å gi bilen et mer kraftfullt inntrykk. Også innvendig er bilen futuristisk med et monolittisk dashbord som minner om tidligere modeller av VW Transporter med sin form og enkle funksjonalitet.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen