Volkswagen Transporter kåret til Årets Varebil

Nye Volkswagen Transporter er kåret til Årets Varebil i Europa, og det er tredje gang at Transporter vinner denne kåringen.

Van of the Year kåres av ulike nyttekjøretøyjournalister fra 24 europeiske land, og i år gikk nye Volkswagen Transporter helt til topps. Tidligere modeller av Transporter har vunnet denne prisen i 1992 og 2004.

– At vi vinner denne prestisjefylte prisen er en stor anerkjennelse til vårt team som har klart å gjøre vårt ikon fra Hannover til den beste Transporter noensinne. Det er spesielt hyggelig å vinne denne prisen i det som er en vanskelig tid…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nye Volkswagen Transporter er kåret til Årets Varebil i Europa, og det er tredje gang at Transporter vinner denne kåringen.

Van of the Year kåres av ulike nyttekjøretøyjournalister fra 24 europeiske land, og i år gikk nye Volkswagen Transporter helt til topps. Tidligere modeller av Transporter har vunnet denne prisen i 1992 og 2004.

– At vi vinner denne prestisjefylte prisen er en stor anerkjennelse til vårt team som har klart å gjøre vårt ikon fra Hannover til den beste Transporter noensinne. Det er spesielt hyggelig å vinne denne prisen i det som er en vanskelig tid for oss, og vi ser dette som et signal på et suksessfylt 2016, sa Dr. Eckhard Scholz fra Volkswagen Nyttekjøretøy da han mottok prisen av juryformann Jarlath Sweeney.

Da stemmene fra de 24 journalistene, blant annet norske Torbjørn Eriksen fra Anlegg & Transport, var telt opp stod det klart at Volkswagen Transporter T6 (Euro6) hadde fått hele 98 poeng. Fiat Professional Doble Cargo kom på andreplass med 68 poeng og Volkswagen Caddy 4 (Euro6) kom på tredjeplass med 63 poeng.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen