Toyota øker mest på varebiler hittil i år

Toyota varebiler har en økning på hele 32,5 prosent så langt i år.

*  32,5% økning for Toyota varebiler
*  Se opp for Proace!
*  Meget gode Hilux og Land Cruiser tall

 

Nye registreringstall fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at det registreres færre varebiler klasse 2 i 2014 enn i 2013.  Varebilmarkedet har gått ned med hele 7,8 prosent i år.  Imidlertid er det en meget hyggelig fremgang for Toyota. Toyota varebiler har en økning på hele 32,5 prosent så langt i år, sammenlignet med samme periode i fjor.

Arvtageren til Toyota Hiace,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Toyota varebiler har en økning på hele 32,5 prosent så langt i år.

*  32,5% økning for Toyota varebiler
*  Se opp for Proace!
*  Meget gode Hilux og Land Cruiser tall

 

Nye registreringstall fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at det registreres færre varebiler klasse 2 i 2014 enn i 2013.  Varebilmarkedet har gått ned med hele 7,8 prosent i år.  Imidlertid er det en meget hyggelig fremgang for Toyota. Toyota varebiler har en økning på hele 32,5 prosent så langt i år, sammenlignet med samme periode i fjor.

Arvtageren til Toyota Hiace, Toyota Proace, kom til Norge for akkurat 1 år siden og så langt i år er det registrert 530 Proace.  I juli 2014 var Proace den 4. mest solgte varebilen i Norge, 99 biler ble registrert.  Dette gir Proace en 2. plass i segmentet for kassebiler.

Toyota Hilux kan også vise til gode resultater.  Med en økning på 15,8 prosent er den landets mest solgte pick-up.

Toyota Land Cruiser dominerer sitt segment med 300 registrerte biler så langt i år.

– Veldig gøy at Proace salget øker og stadig flere av Hiace kundene oppdager hvor bra nye Proace er. I tillegg til at Proace er nr. 2 blant kassebilene i juli, er vi sålangt i år klart nr. 1 både i Hilux og Land Cruiser segmentet, sier en fornøyd firma- og varebildirektør Hans Petter Bakken.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen