Harley-Davidson Performance Riding Jeans får verdens første sikkerhetsrangering

– FXRG blir den første motorsykkeljeansen som oppnår godkjenningen CE-nivå 2 i verden

Harley-Davidson® FXRG® Performance Riding Jeans har blitt den første motorsykkeljeansen i verden som har oppnådd godkjenningen CE-nivå 2. Den tåler mer enn noen annen denim.

Som den tekniske mest avanserte motorsykkeljeansen i verden, tilbyr Harley-Davidson® Performance Riding Jeans sykkelentusiaster det beste fra begge verdener ved å tilby ekstra beskyttelse på tur, mens de sørger for at de aldri går på kompromiss med stilen.
Jeansen er laget med forsterkede sømmer – trippelsøm og kjedesøm. De har full foring, som vil beskytte de store risikopunktene ved en…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– FXRG blir den første motorsykkeljeansen som oppnår godkjenningen CE-nivå 2 i verden

Harley-Davidson® FXRG® Performance Riding Jeans har blitt den første motorsykkeljeansen i verden som har oppnådd godkjenningen CE-nivå 2. Den tåler mer enn noen annen denim.

Som den tekniske mest avanserte motorsykkeljeansen i verden, tilbyr Harley-Davidson® Performance Riding Jeans sykkelentusiaster det beste fra begge verdener ved å tilby ekstra beskyttelse på tur, mens de sørger for at de aldri går på kompromiss med stilen.
Jeansen er laget med forsterkede sømmer – trippelsøm og kjedesøm. De har full foring, som vil beskytte de store risikopunktene ved en ulykke (bakside, utsiden av beinet, låret og knærne), og ingen metallnagler bak.

Harley Davidsons Performance Riding Jeans er laget med denim i topp kvalitet, med en innovativ ny foring og er utstyrt for å gi dobbel slitasjemotstand med halvparten av vekten sammenlignet med andre kjørejeans.

De har også brede ekstra beltestropper bak, slik at annet utstyr lett kan festes på. Myntlommene er større på venstresiden, så selv hender med hansker på kan få god plass i lommen. Disse jeansene er de beste i klassen. De puster, kan vaskes i vaskemaskin og har sterke YKK-glidelåser.
STERK NOK TIL Å BRUKES PÅ VEIEN
Komfort, stil og beskyttelse er sydd inn i alle jeans for å skape trygghet og gi bedre selvtillit på veien. Disse jeansene er laget med en patentert førsteklasses ROOMOTO®-foring for å beskytte baksiden, hoftene, utsiden av leggen, låret og knærne.

ROOMOTO® er lett, med halve vekten av tradisjonell foring, og gir likevel dobbel slitasjemotstand i forhold til andre kjørejeans. ROOMOTO® er den eneste beskyttende foringen spesielt designet for motorsyklister, og man kan kjøre lenger ved å holde seg kjølig, tørr og fresh. Pustende med kjøling, antibakterielle og fukttransporterende kvaliteter.

Med den unike ROOMOTO®-teknologien, tilbyr Harley Davidsons Performance Riding Jeans den samme beskyttelsen som racing-spesifikasjoner med sikkerhetsstandard som gir føreren sjelefred.

 

http://www.youtube.com/watch?v=34frJnHeJwQ

Artikkelen fortsetter under annonsen