Raksting med stor sans for sarpinger

Jan Ruben Snopestad er fra Rakkestad og bor i Rakkestad, men han har jobbet i Sarpsborg-markedet i årevis. Snopestad trives altså med sarpinger.

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bruktbilsjefen hos Sulland Sarpsborg har arbeidet i mange år i helsesenterbransjen i Sarpsborg før han ble forsikringsselger hos If. Sommeren 2018 kom han til Sulland på Tunejordet.

-Det har vært fine år hos Sulland, og jeg treffer på mange personer fra min tid i helsesenterbransjen i byen. Nå skal de ikke trene, men ha bruktbil. Det er trivelig, forteller Snopestad til Motormagazinet.

Et bra år
2023 ble ett bra år når det gjelder bruktbil for Sulland Sarpsborg. 500 brukte biler ble håndtert av Snopestad og hans tre undersåtter. Ambisjonene og budsjettet ligger i all hovedsak på samme nivå i år. Januar ble en god måned, og en indikasjon på at bruktbilsalget holder seg oppe.

-Vi ble faktisk beste bruktbilforretning i Sulland-systemet i fjor. Det er vi selvsagt godt fornøyde med. Alle gjorde en stor innsats gjennom hele året. Vi konkurrerte tross alt med 40 andre butikker.

Ikke noe stress
Jan Ruben Snopestad er rolig og avbalansert. Selv på de travleste arbeidsdagene er han rolig. Han lar seg ikke stresse nevneverdig, men innrømmer at det er ganske krevende å lede en såpass stor bruktbilforretning.

-Det blir i perioder mange, lange dager. Jeg er glad for at jeg har en forståelsesfull kone, sier han uten å nøle.

-Har det vært vanskelig å skaffe til veie tilstrekkelig med bruktbil i 2023?

-Ja, litt utfordrende, men vi benytter alle de kanaler som er tilgjengelig. Det er viktig å ha fullt varelager, for vi merker at det blir mindre trafikk om ikke «hyllene» er fulle. Vi jobber mye med å ha relevante biler i alle prisklasser. Med tanke på at nybilsalget har gått tilbake, så kommer det jo ikke like enkelt brukte biler inn i forretningen.

Kvalitet i alle ledd
Sulland Sarpsborg er et Bruktbilsenter som selger alle typer biler i mange ulike prisklasser. Det handler ikke kun om Sullands egne merker, som for eksempel Ford og BMW. Bredden i porteføljen er viktig.

-Vi føler at vi treffer bredt i markedet og at kvaliteten i alle ledd av handelen er god. Sulland, som en stor og solid aktør, bestreber nøyaktighetet, som bidrar til tilfredse kunder, mener Jan Ruben Snopestad.

Jan Ruben Snopestad
42 år
Bruktbilsjef hos Sulland Sarpsborg
Rakkestad
Gift, to barn
To kaffekopper på jobben om morgenen
Nyheter, nettaviser
Trening, spiller padel

 

 

Foto: Jan Ruben Snopestad er bruktbilsjef hos Sulland Sarpsborg

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen