Tilbake i Bilbutikk 1

 

Ulf Petter Pedersen fra Moss har hele Østfold som arbeidsplass. Som ny næringsmanager i Bilbutikk 1 skal Pedersen jobbe mot næringslivet. Det er en erfaren bilmann som har tiltrådt den nye stillingen, men i perioder har han også jobbet i barnevernet.

 

-Jeg er utdannet som kokk og servitør, men bilbransjen ligger mitt hjerte veldig nær, sier Pedersen til Motormagazinet.

 

Startet i 2008

I 2008 startet Ulf Petter Pedersen sin første jobb hos Bilbutikk 1, den gangen som ansvarlig for Renault-salget. Deretter ble det arbeid i barnevernet før han igjen var tilbake hos Bilbutikk 1 i perioden 2012…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Ulf Petter Pedersen fra Moss har hele Østfold som arbeidsplass. Som ny næringsmanager i Bilbutikk 1 skal Pedersen jobbe mot næringslivet. Det er en erfaren bilmann som har tiltrådt den nye stillingen, men i perioder har han også jobbet i barnevernet.

 

-Jeg er utdannet som kokk og servitør, men bilbransjen ligger mitt hjerte veldig nær, sier Pedersen til Motormagazinet.

 

Startet i 2008

I 2008 startet Ulf Petter Pedersen sin første jobb hos Bilbutikk 1, den gangen som ansvarlig for Renault-salget. Deretter ble det arbeid i barnevernet før han igjen var tilbake hos Bilbutikk 1 i perioden 2012 til 2015. I disse årene hadde Pedersen ansvaret for salg av Volvo hos Bilbutikk 1 i Moss.

-I tillegg til bil har jeg alltid interessert meg for barnevern, så jeg har de siste årene jobbet med barn og unge. Det har vært spennende, lærerikt og utviklende. I denne jobben får man øynene opp for at alle ikke har det like godt som mange av oss andre. Det vi tar som en selvfølge, er ikke selvfølgeligheter for mange unge i dagens samfunn.

 

Pendlet annen hver uke

Ulf Petter Pedersen har jobbet i Stockholm. En uke på og en uke fri. Pendlingen har foregått enten med fly eller bil.

-Det var ikke pendlingen i seg selv som førte til jobbskifte denne gangen. Det var mer at den nyopprettede stillingen trigget meg ekstra. Jeg er glad jeg søkte og fikk jobben.

  1. januar i år startet Pedersen i sin nye stilling. En stilling som er helt ny og vil bli formet litt etter hvert som tiden skrider fram.

 

Ulf Petter Pedersen – ny næringsmanager i Bilbutikk 1. Han har hele Østfold som arbeidsplass.

 

 

Skal ikke selge

-Jeg skal åpne dører og bistå selgerne lokalt i Bilbutikk 1-systemet. Jeg skal ikke lukke noen avtaler direkte, men være til hjelp i salgsprosessen og ikke minst markedsføre våre produkter i alle sammenhenger. Næringslivet i Østfold vil få besøk av Ulf Petter Pedersen den kommende tiden med andre ord. Han kommer gjerne på bedriftsbesøk og flere har allerede fått besøk.

-Jeg har vært på interessante møter i Indre Østfold og jeg gleder meg blant annet til å ta fatt i Sarpsborg. Det er en by det satses hardt i og hvor det er et stort potensielt marked for vår brede portefølje biler. Vi har mye å by på og biler med alle typer drivlinjer, sier han.

 

Bitt av basillen

Når Ulf Petter Pedersen ikke tenker på bil, så trener han. Fire-fem ganger i uka løper Pedersen enten ute eller på tredemølle. Han er bitt av treningsbasillen.

-Der jeg jobbet tidligere var det mange som var opptatt av helse, kost og trening. Jeg hengte meg på og har de siste par årene gått ned mange kilo og blitt i ganske god form. Det å trene gir meg en energiboost, jeg kobler av og trives.

 

Med i New York-maraton

Ett av målene med treningen er å bli i så god form at han kan løpe New York Maraton neste høst. Da fyller Pedersen 50 år og ambisjonen er å gjennomføre det velkjente maratonløpet på tre-fire timer. Han anser målet innen rekkevidde.

-Jeg deltok i Valdresløpet på ski nylig. Det var et 6.5 mil langt skirenn og det var en prøvelse for en som ikke har gått på ski på mange år, men det å gjennomføre rennet var viktig. Man lærer seg å takle smerte, sier Pedersen og smiler.

 

 

Ulf Petter Pedersen

  • ALDER: 48 år
  • STILLING: Næringsmanager
  • BOR: Moss
  • FAMILIE: Gift, to barn
  • FRITIDSINTERESSER: Trening

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen