Alt er på stell etter brannen i fjor

Daglig leder Kai Kristian Rognstad forteller at alt er på stell igjen hos DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak, etter brannen i fjor sommer, som førte til omfattende oppussing.

 

-Nå ser vi bare fremover, og er 100 prosent operative for alle våre kunder. Etter at det brant her 9. juli i fjor har vi i tillegg til å drive dekksenteret hatt en del fokus på oppussing og rehabilitering av bygg og utstyr. Nå er det bare bagateller som gjenstår, forteller daglig leder av DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak, Kai Kristian Rognstad.

 

-Vi har ikke holdt…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Daglig leder Kai Kristian Rognstad forteller at alt er på stell igjen hos DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak, etter brannen i fjor sommer, som førte til omfattende oppussing.

 

-Nå ser vi bare fremover, og er 100 prosent operative for alle våre kunder. Etter at det brant her 9. juli i fjor har vi i tillegg til å drive dekksenteret hatt en del fokus på oppussing og rehabilitering av bygg og utstyr. Nå er det bare bagateller som gjenstår, forteller daglig leder av DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak, Kai Kristian Rognstad.

 

-Vi har ikke holdt stengt en eneste dag, men til å begynne med måtte vi ty til improviserte løsninger. Det tok litt tid før alle vinduene og portene var installert, og det førte til noen kalde høstdager på jobb. Å få alt på plass har tatt litt tid. Det gikk raskt å rive ned det som var skadet, men lengre tid å bygge opp igjen. Dessuten måtte vi reparere og få nye maskiner og bukker. El-anlegg er byttet og nye vinduer er på plass. Vi har malt og fått det fint. Alt er på stell. Vi har igjen en funksjonell arbeidsplass, og det er deilig å få noe annet å tenke på enn å bygge opp arbeidsplassen.

 

-I disse dager er vi i full gang med omlegging til sommerdekk for kundene våre. Vårrushet startet litt senere i år på grunn av den lange vinteren med mange minusgrader, sier Kai Kristian Rognstad.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen