Knallsterk oktober for Hyundai!

 

Hyundai fikk en knallsterk salgsmåned i oktober i et trådt marked. Markedsandelen ga soleklar årsrekord, takket være god etterspørsel etter særlig KONA Electric.

 

Hyundai endte med en markedsandel på hele 7,2 prosent i personbilmarkedet i oktober, og styrket dermed posisjonen som et av Norges mest solgte bilmerker også i 2023. Sammenliknet med oktober 2022, fikk Hyundai en vekst på 19,63 prosent i oktober 2023.

 

Totalt ble det registrert 646 nye Hyundai i Norge i oktober, og den viktigste modellen ble KONA Electric med 440 biler. Det gjorde modellen til den fjerde mest solgte i Norge i oktober,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Hyundai fikk en knallsterk salgsmåned i oktober i et trådt marked. Markedsandelen ga soleklar årsrekord, takket være god etterspørsel etter særlig KONA Electric.

 

Hyundai endte med en markedsandel på hele 7,2 prosent i personbilmarkedet i oktober, og styrket dermed posisjonen som et av Norges mest solgte bilmerker også i 2023. Sammenliknet med oktober 2022, fikk Hyundai en vekst på 19,63 prosent i oktober 2023.

 

Totalt ble det registrert 646 nye Hyundai i Norge i oktober, og den viktigste modellen ble KONA Electric med 440 biler. Det gjorde modellen til den fjerde mest solgte i Norge i oktober, med en markedsandel på hele 4,93 prosent.

 

– Det er veldig hyggelig å oppleve en svært god mottakelse for helt nye KONA Electric i den første hele salgsmåneden for denne modellen. Vi får bekreftet våre antakelser om at dette er en veldig riktig modell i det norske markedet, med en svært konkurransedyktig sammenheng mellom pris, plass, teknologi og ikke minst, lang rekkevidde, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

 

Sammenliknet med oktober 2022, ble det registrert hele 127,98 prosent flere KONA Electric i oktober 2023.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen