Fjerde generasjon Skoda Superb klar

 

Helt nye Škoda Superb kommer med større plass, mer komfort og ny teknologi. – I tillegg har bilen oppdatert design og en helt ny og intuitiv brukeropplevelse, forteller Martine Behrens, Škoda-direktør i Norge.

 

Interiøret i fjerde generasjons Škoda Superb har et stilrent og moderne utseende, og byr på en helt ny digital opplevelse. Blant annet gjennom Škoda Smart Dials som er svært intuitive, og som aktiveres både ved å skru på bryteren – og ved å trykke på en 32-millimeters digital skjerm. I tillegg har bilen mulighet for en frittstående 13-tommers skjerm. Head-up display vil også bli en…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Helt nye Škoda Superb kommer med større plass, mer komfort og ny teknologi. – I tillegg har bilen oppdatert design og en helt ny og intuitiv brukeropplevelse, forteller Martine Behrens, Škoda-direktør i Norge.

 

Interiøret i fjerde generasjons Škoda Superb har et stilrent og moderne utseende, og byr på en helt ny digital opplevelse. Blant annet gjennom Škoda Smart Dials som er svært intuitive, og som aktiveres både ved å skru på bryteren – og ved å trykke på en 32-millimeters digital skjerm. I tillegg har bilen mulighet for en frittstående 13-tommers skjerm. Head-up display vil også bli en valgmulighet for første gang for denne modellen. Alle tekstiler i interiøret er laget av 100 prosent resirkulerte materialer.

 

Nye og innovative assistansesystemer som blant annet Turn Assist og Crossroad Assist er på plass i nye Škoda Superb. I tillegg har allerede tilgjengelig funksjonalitet som Travel Assist, Side Assist og Front Assist blitt ytterligere forbedret. Neste generasjons LED Matrix lysteknologi gir 40 prosent bedre lyseffekt enn tidligere, og har totalt 36 ulike lyssegmenter.

 

– Superb er en populær modell blant våre kunder, og assosieres gjerne med romslighet, komfort og effektive løsninger. Nye Superb bygger videre på disse verdiene, samtidig som den viser frem ny teknologi og også Škodas helt nye designelementer som vi vil se mer av fremover, forteller Behrens

 

Škoda lanserer hele fire nye helelektriske modeller de neste årene. Allerede våren 2024 er det verdenspremiere på Elroq, en kompakt SUV. Deretter følger lanseringer av en city-SUV, en svært romslig syvseter og ikke minst en helelektrisk stasjonsvogn.

 

Romslighet og komfort
Superb stasjonsvogn er 4 centimeter lengre og 5 mm høyere enn sin forgjenger. Bagasjerommet er 30 liter større og rommer nå 690 liter – eller 1,920 liter med nedfelte seter. Passasjerene vil også oppleve enda mer plass med 7 centimeter mer takhøyde i forsetet og hele 8 centimeter mer takhøyde i baksetet.

 

Škoda Superb vil komme med seks nye metallic og to standard fargevalg. En åttekantet grill er også med på å markere nytt designuttrykk, i tillegg til ny logo og elementer fra Škodas helt nye Modern Solid-design.

 

Nye Superb kommer også med flere smarte løsninger i velkjent Škoda-stil. Blant annet flaskeholder i alle passasjerdører, solbrilleetui i midtkonsollen, egen mobilholder på baksiden av forsetet og selvsagt den velkjente paraplyen i sjåførens dør.

Škoda Superb er planlagt for salg i Norge før sommeren 2024.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen