Ingen over og ingen ved siden for Ove Steen Hansen

 

Bayerische Motoren Werke AG eller bare BMW, som de fleste bruker og kjenner til, er det beste man får på fire hjul, mener Ove Sten Hansen. For ham er det ingen over, ingen ved siden. Det er BMW som gjelder.

 

 

-Gjennom jobben min som daglig leder i Sulland Fredrikstad og salgsansvarlig for BMW er jeg jo i utgangspunktet programforpliktet til å ha BMW som nummer 1, men det stikker dypere enn det. Jeg er rett og slett flasket opp med bilmerket, og har siden jeg var i tidlig tenårene vanket mye i BMW-forretningen som faren min drev…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Bayerische Motoren Werke AG eller bare BMW, som de fleste bruker og kjenner til, er det beste man får på fire hjul, mener Ove Sten Hansen. For ham er det ingen over, ingen ved siden. Det er BMW som gjelder.

 

 

-Gjennom jobben min som daglig leder i Sulland Fredrikstad og salgsansvarlig for BMW er jeg jo i utgangspunktet programforpliktet til å ha BMW som nummer 1, men det stikker dypere enn det. Jeg er rett og slett flasket opp med bilmerket, og har siden jeg var i tidlig tenårene vanket mye i BMW-forretningen som faren min drev i Fredrikstad. Den dag i dag mener jeg at dette er et premium-merke som tilbyr noe av det beste som er i markedet. Når det er sagt har jeg ikke et vondt ord å si om konkurrentene. Nå er det en del kvalitet å finne i bilmarkedet, mener Ove Sten Hansen.

 

 

Gikk i «lære» hos faren
-Faren min, Gunnar Sten Hansen, startet med BMW-salg allerede i 1972. Jeg kom med i 1989 etter å ha «gått i lære» gjennom hele ungdomstiden. Tok også utdannelse som bedriftsøkonom ved BI, og har fått nytte av det.

 

Etter hvert flyttet BMW geskjeften til Råbekken, og videre til Smørbøttaveien, da sammen med Ford. Man har «delt» bygget i to, og har et godt samarbeid. Gjennom årene har det vært flere eiere. Sulland eier nå både Ford og BMW.

 

 

Kunnskap
Ove Sten Hansen har alltid vært glad i å jobbe mye, og det meste av tiden i dag dreier seg om oppgaver knyttet til salg av BMW. Det har skjedd mange forandringer, ikke minst har BMW satset mer og mer på hybrid og nå el. Ove oppjusterer kontinuerlig kunnskapen, og vet det meste som er verdt å vite om modellene som selges i bilforretningen.

 

-Interessen for bil ble skapt tidlig, og den har holdt seg. Jeg har en BMW 840 CiA i garasjen hjemme og en BMW i8 Roadster, som står utstilt i forretningen. Det er biler jeg bruker litt tid på. Synes det er gøy å kunne eie noen eksemplarer jeg liker ekstra godt. Det meste av dagen går med til å promotere og selge BMW. Det er moro at bilprodusenten er innovativ, og nå også satser stort på elbiler. Vi har en solid range av biler, og gjennom årene har vi fått mange faste kunder., folk som kommer tilbake gang på gang. Det er hyggelig. Det beste med jobben synes jeg er selve salgsprosessen. Når den krones med et salg, og både kunden og jeg er fornøyd. Da er det flott. En meget god følelse.

 

 

Innebandy
-Ettersom det blir lange dager på jobb, har jeg ikke funnet tid til så mange fritidsinteresser. Broren min og jeg driver et lite eiendomsselskap som vi bruker litt tid på, og to ganger i uka spiller jeg innebandy på Kråkerøy. Da samles en kameratgjeng og har det fint en times tid. Morsomt å gjøre noe helt annet inne imellom.

 

 

Familie
-Jeg har en thailandsk kjæreste, og før corona var jeg i Thailand flere ganger, og hun er på besøk her så ofte hun kan. Familien min betyr også veldig mye for meg, både mor, sønn og bror. Jeg liker å reise og har vært mange steder, men trives jo også utrolig godt i Fredrikstad og i huset i Falchåsen. Etter jobb blir det gjerne litt tid på nettet med avislesing og titting på Finn.no. Slapper godt av etter endt arbeidsøkt. Det tror jeg er viktig.

 

-Jeg har alltid gledet meg til å gå på jobb. Det gjør jeg hver dag nå også. Vi har et godt miljø i Smørbøttaveien, og eies av en solid bedrift, som har vist at de ønsker å satse på oss. Det gir trygghet. Treffer mange hyggelige mennesker hver dag, og det gir energi til å fortsette. Men jeg har bestemt meg for en gang å gjøre noe annet, kanskje etter passerte 62. Vi får se hvordan det blir, sier Ove Sten Hansen.

 

 

FAKTA

  • Alder: 53 år
  • Stilling: Daglig leder Sulland Fredrikstad for BMW og Ford
  • Familie: En sønn
  • Bosted: Falchåsen, Fredrikstad
  • Morgenrutine: Har ingen spesielle.
  • Leser: Leser nyheter fra aviser på nett.
  • Nettsted: Fredriksstad Blad
  • Må ha: Kaffe.
  • Fritidsinteresser: Driver et lite eiendomsselskap sammen med broren min, og spiller innebandy med kamerater en gang i uka.

 

 

 

Denne BMW 840 CiA eies av Ove Sten Hansen. Det er en bil han bruker litt tid på.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen