Olav skal doble salget!

 

Tidligere Mobile- og Sulland-sjef, Olav Næsje har flyttet forretningen Elmobile AS fra Fredrikstad stadion til byens sentrum. I nye lokaler forventer den rutinerte bilbransjemannen å doble salget av elektriske produkter.

 

Bankbrygga 6 i Fredrikstad er Elmobiles nye adresse. Her har Olav Næsje 240 kvadratmeter å boltre seg på. I tillegg vurderer han å leie et ekstra lagerlokale.

 

Elektrisk mobilitet
Elmobile satser for fullt på salg av elektrisk mobilitet – mopedbiler, motorsykler, mopeder og andre elektriske mobiltetsprodukter. Olav Næsje startet opp på vårparten i fjor, og fant raskt ut at han måtte få større og bedre lokaler.

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Tidligere Mobile- og Sulland-sjef, Olav Næsje har flyttet forretningen Elmobile AS fra Fredrikstad stadion til byens sentrum. I nye lokaler forventer den rutinerte bilbransjemannen å doble salget av elektriske produkter.

 

Bankbrygga 6 i Fredrikstad er Elmobiles nye adresse. Her har Olav Næsje 240 kvadratmeter å boltre seg på. I tillegg vurderer han å leie et ekstra lagerlokale.

 

Elektrisk mobilitet
Elmobile satser for fullt på salg av elektrisk mobilitet – mopedbiler, motorsykler, mopeder og andre elektriske mobiltetsprodukter. Olav Næsje startet opp på vårparten i fjor, og fant raskt ut at han måtte få større og bedre lokaler.

-Her i Bankbrygga på Dampskipsbrygga i Fredrikstad sentrum er det fint, sier Næsje til Motormagazinet. Tidligere holdt dagligvarebutikken Bunnpris til i disse lokalene.

 

150 enheter i år
75 enheter solgte Elmobile i fjor. I år skal Olav Næsjes selskap altså doble omsetningen, ifølge hans egne prognoser.

-Vi bør klare ca. 150 enheter og 10 millioner i omsetning i 2022. Vi har en god ordrereserve og starten på dette året har vært meget bra. Det er ingen tvil om at fremtiden er elektrisk, mener innehaveren av Elmobile, som har kunder over hele landet. Hovedandelen av kundene kommer imidlertid fra Nedre Glomma-regionen.

 

Elmobile er forhandler av de nyeste og beste produktene i dette markedssegmentet. Det betyr blant annet merkene Supersoco, MEV og Tazzari. Elmobile har også egen prisgaranti på kjøpstidspunktet. Det betyr at dersom du finner varen billigere et annet sted, så justeres kjøpsprisen slik at du alltid er sikret den beste prisen.

 

Elsykler kommer
-Jeg jobber også med å få inn elsykler i butikken. Da snakker vi om praktiske, sammenleggbare elsykler, påpeker Olav Næsje.
Elmobile samarbeider med Svea og Santander når der finansiering, samt If og Gjensidige når det gjelder forsikring.

 

Foto: Olav Næsje eier og driver Elmobile i Fredrikstad sentrum.

 

Stort utvalg i elektrisk mobilitet i lokalene i Bankbrygga 6.
Stort utvalg i elektrisk mobilitet i lokalene i Bankbrygga 6.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen