ID.-familien fortsetter å vokse

Volkswagen ID.-familien vokser med ID. ROOMZZ: en stor elektrisk SUV. Konseptbilen får sin premiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019.

Konseptbilen ID. ROOMZZ får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019. «Auto Shanghai 2019» er en av Kinas viktigste bilutstillinger. Med ID. ROOMZZ gir Volkswagen en forhåndsvisning av hva som kan forventes av den kommende serieproduserte modellen.

ID. ROOMZZ er en stor fullelektrisk SUV, med nærmest sømløs design, og linjene er gjenkjennelige med de øvrige ID.-modellene.  Konseptet blir det sjette familiemedlemmet i ID.-familien etter at følgende konseptbiler er vist fra før:  I.D., I.D. CROZZ, I.D. BUZZ, I.D. VIZZION og I.D.…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Volkswagen ID.-familien vokser med ID. ROOMZZ: en stor elektrisk SUV. Konseptbilen får sin premiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019.

Konseptbilen ID. ROOMZZ får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019. «Auto Shanghai 2019» er en av Kinas viktigste bilutstillinger. Med ID. ROOMZZ gir Volkswagen en forhåndsvisning av hva som kan forventes av den kommende serieproduserte modellen.

ID. ROOMZZ er en stor fullelektrisk SUV, med nærmest sømløs design, og linjene er gjenkjennelige med de øvrige ID.-modellene.  Konseptet blir det sjette familiemedlemmet i ID.-familien etter at følgende konseptbiler er vist fra før:  I.D., I.D. CROZZ, I.D. BUZZ, I.D. VIZZION og I.D. BUGGY. Løpsbilen ID. R Pikes Peak er også vist og testet.

Konseptbilen ID. ROOMZZ er utviklet på den modulære elektriske plattformen til Volkswagen, MEB. Det er forventet at dette nyeste konseptet vil bli introdusert som produksjonsklar modell i Kina først i løpet av 2021.

– Konseptbilen I.D. ROOMZZ viser oss hva vi kan forvente fra store elektriske SUVer i fremtiden. De rene linjene i eksteriøret står i stil med opplevelsen som møter en innvendig – en intuitiv og naturlig brukeropplevelse, sier Klaus Bischoff, Volkswagens sjefdesigner.

I.D. ROOMZZ er utstyrt med en rekke innovasjoner. Konseptbilen har helt nye setekonfigurasjoner, materialer av høy kvalitet og justerbart innvendig lys. I tillegg er IQ.DRIVE-systemene samlet i I.D. ROOMZZ. Med I.D. Pilotmodus kan bilen kjøres autonomt i nivå 4, som betyr uten at en fører aktivt følger med.

Bilutstillingen i Shanghai er åpen fra fra 16. april til 24. april 2019. 

Artikkelen fortsetter under annonsen