Her er den nye Puma crossover

Ford Pumas reveal, 'Go Further' Sugar Factory, Amsterdam, April 1st 2019 Photographs by Tim Bishop/Ford of Europe

Ford avslørte i dag det første bildet av Ford Puma – en SUV-inspirert og kompakt crossover som kombinerer lekkert design, klasseledende bagasjeplass og fleksibilitet, og ikke minst EcoBoost hybrid.

– Vi tror dette er en bil som vil treffe svært bra blant SUV- og crossoverkunder. Hvis du vil ha en bil som folk snur seg etter på fredagskvelden og som du kan laste med flatpakkede møbler på lørdag er dette bilen for deg. Vi har brukt mye tid på å gi kundene den fleksibiliteten de vil ha, og samtidig utvikle en bil med et moderne og iøynefallende design,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ford avslørte i dag det første bildet av Ford Puma – en SUV-inspirert og kompakt crossover som kombinerer lekkert design, klasseledende bagasjeplass og fleksibilitet, og ikke minst EcoBoost hybrid.

– Vi tror dette er en bil som vil treffe svært bra blant SUV- og crossoverkunder. Hvis du vil ha en bil som folk snur seg etter på fredagskvelden og som du kan laste med flatpakkede møbler på lørdag er dette bilen for deg. Vi har brukt mye tid på å gi kundene den fleksibiliteten de vil ha, og samtidig utvikle en bil med et moderne og iøynefallende design, sier adm. dir. i Ford Motor Norge Per Gunnar Berg.

Flere bilder, videoer og nyheter fra «Go Further»-arrangementet: KLIKK HER

Lekkert design og klasseledende stort bagasjerom

Salget av nye Puma starter i Norge i slutten av 2019.

Det første bildet av nye Ford Puma avslører en bil med tydelige designdetaljer som karakteristiske høyt plasserte frontlykter og aerodynamiske linjer. Samtidig har den kompakte crossover-proporsjoner med en høyere sittehøyde for en oversiktlig og behagelig kjøreopplevelse, og et klasseledende bagasjerom på hele 456 liter.

Pumas innovative bagasjerom inkluderer et dypt og fleksibelt oppbevaringsrom hvor eksempelvis to golfbagger kan få plass på høykant. Bagasjeromsløsningen er utviklet for å møte og overgå en klar forventing fra kundene om et fleksibelt bagasjerom.

Fords EcoBoost hybrid-drivlinje leverer mye krefter, respons og opptil 155 HK. En integrert startmotor/generator gjenvinner og lagrer energi som vanligvis går tapt under bremsing og retardasjon og lader det 48 volts luftavkjølte batteriet.

Drivstoffeffektiv og morsom å kjøre

Mild hybrid-systemet fungerer også som en motor som sømløst integreres med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost bensinmotoren. Den bruker lagret energi til å gi bilen ekstra dreiemoment, som både bidrar til redusert drivstofforbruk og samtidig økt totalt dreiemoment for optimal ytelse.

Med nye Puma utvider Ford sitt allerede brede modellutvalg av SUVer og crossovere. Utvalget inkluderer nå Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, nye Kuga, Edge og den helt nye drømme SUV-en, Ford Explorer ladbar hybrid som ble vist frem for første gang i går på Fords store «Go Further»-arrangement i Amsterdam.

Puma skal produseres på Fords svært moderne fabrikk i Craiova i Romania. Det er investert mer enn 1,5 milliarder Euro her siden 2008. SUVer står i dag for hver femte solgte Ford i Europa. I fjor økte Fords SUV-salg med hele 19 %.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen