Fra bemanning til bilbransjen

Magne A. Holtet er nyansatt bilselger hos Mobile Fredrikstad.

 

-Jeg har hatt tanker om å bli bilselger i noen år, og tok bilakademiet i Oslo, mens jeg var i full jobb. Da Mobile i Fredrikstad søkte bilselger, var jeg ikke sen om å melde interesse. Og så fikk jeg jobben. Det er jeg glad for, sier 31 årige Magne A. Holtet.

 

Magne kommer fra bemanningsbransjen, og skjebringen har derfor god trening i å omgås mennesker. Nå bruker han egenskapene sine til å skape tillit til potensielle bilkjøpere -og etter bare noen uker i jobb har Magne flere salg.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Magne A. Holtet er nyansatt bilselger hos Mobile Fredrikstad.

 

-Jeg har hatt tanker om å bli bilselger i noen år, og tok bilakademiet i Oslo, mens jeg var i full jobb. Da Mobile i Fredrikstad søkte bilselger, var jeg ikke sen om å melde interesse. Og så fikk jeg jobben. Det er jeg glad for, sier 31 årige Magne A. Holtet.

 

Magne kommer fra bemanningsbransjen, og skjebringen har derfor god trening i å omgås mennesker. Nå bruker han egenskapene sine til å skape tillit til potensielle bilkjøpere -og etter bare noen uker i jobb har Magne flere salg.

-Jeg fikk en bratt læringskurve. Det var ganske mye å sette seg inn i, men jeg var motivert og fikk veldig god hjelp i prosessen, så jeg synes jeg lærte raskt . Nå gleder jeg meg til hver dag i ny jobb. Her er det godt å være med hyggelige kollegaer.

 

-Da jeg så annonsen om ledig bilselgerstilling tok jeg turen til Mobile umiddelbart, og etter et par dager ble jeg innkalt til intervju. Fikk positivt svar ganske raskt, og da brukte jeg ikke lang tid på å bestemme meg.

 

Honda og brukt

-Her hos Mobile Fredrikstad skal jeg selge nye Hondaer og bruktbiler, både Honda, Citroen og andre merker vi har inne for salg, og det gjelder å sette seg inn i hva slags kvaliteter de forskjellige modellene og merkene har. Kundene er gjerne bevisste på valg i dag, og har sjekket ut på nettet om aktuelle biler.

Hos Mobile selger man flest bensindrevne biler, men Magne og kollegaene er klare til å møte fremtiden og det som kommer av nye drivlinjer.

 

Kvalitet

-Kunder som velger Honda i dag har fokus på kvalitet. Vi har gjengangere som ikke vil ha annet, og det kommer stadig nye kunder til. Jeg er opptatt av å være en som holder det jeg sier og lover kundene. Ber dem å ringe meg om det er noe de lurer på. Jeg tenker at jeg har funnet en jobb jeg ønsker å være i lenge. Synes hverdagen er veldig spennende, sier Magne A. Holtet.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen