En kommer og en går

En kommer og en går. Thomas Faye Lund får lykkeønskninger av nestor Kåre Hals, som gir seg hos RSA Bil Fredrikstad etter å ha vært i bilbransjen i rundt 40 år. Nå blir han pensjonist.

 

-Jeg har et par råd til Thomas, som jeg håper han tenker på i jobben som bilselger. For det første er det viktig aldri å snakke nedsettende om konkurrenter eller andre produkter, og så må han være ærlig.

 

Bilselger-nestor Kåre Hals skal nemlig over i pensjonistenes rekker, og etterfølgeren er på plass. Thomas Faye Lund får noe å strekke seg etter når han…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
En kommer og en går. Thomas Faye Lund får lykkeønskninger av nestor Kåre Hals, som gir seg hos RSA Bil Fredrikstad etter å ha vært i bilbransjen i rundt 40 år. Nå blir han pensjonist.

 

-Jeg har et par råd til Thomas, som jeg håper han tenker på i jobben som bilselger. For det første er det viktig aldri å snakke nedsettende om konkurrenter eller andre produkter, og så må han være ærlig.

 

Bilselger-nestor Kåre Hals skal nemlig over i pensjonistenes rekker, og etterfølgeren er på plass. Thomas Faye Lund får noe å strekke seg etter når han nå skal ta over etter Kåre hos RSA bil i Fredrikstad.

 

Gode råd

-Jeg gleder meg veldig, og får stadig velmenende og gode råd fra både Kåre og andre kollegaer. Dette ser ut til å være en fin arbeidsplass, sier Thomas Faye Lund.

 

-Det kommer helt sikkert til å gå bra med Thomas. Jeg har i alle fall veldig tro på ham. Thomas har anlegg for dette. Nå bruker jeg litt tid til å sette Thomas inn i nødvendig papirarbeid, og gi noen velmenende råd, som han kan få bruk for fremover. Jeg har min siste dag som ansatt onsdag 30. mai, og innrømmer at jeg gleder meg til å gjøre litt annet fremover. Det skal bli deilig å pensjonere seg, sier Kåre Hals -som har vært hos RSA bil i 11 år og har over 40 års erfaring med bilsalg.

 

En 33-åring fra Lisleby overtar jobben etter Kåre Hals, og Thomas Faye Lund ser frem til en fremtid med bilsalg hos RSA bil.

 

Fra elektrobransjen

-Jeg kommer fra elektrobransjen. Startet med å studere informatikk i Halden, men etter et par år som deltidsselger hos Lefdal, fikk jeg tilbud om en avdelingslederjobb. Da slo jeg til, og jeg har hatt ti fine år der. Når så denne sjansen bød seg, ville jeg prøve et bytte. Har alltid hatt interesse for bil, og føler jeg har gått en god skole i elektrobransjen. Kan ta med meg mye derfra, blant annet å sette kunden i fokus. Salg av bil innebærer blant annet enda mer fokus på ettermarkedet, sier Thomas Faye Lund.

 

Hos RSA bil Fredrikstad selger man flere bilmerker og mange forskjellige modeller. Det innebærer at man som selger må sette seg inn i mye, og det synes Thomas er både utfordrende og interessant.

 

Blitt godt tatt i mot

-Som bilselger er det vanskelig å ha 100 prosent kontroll på alle nivåer til en hver tid, men jeg er bra teknisk anlagt -og selv om det er mye å sette seg inn i føler jeg at jeg får mer og mer kontroll. Har tro på at dette blir veldig bra. Kollegaene har tatt meg godt i mot. Det er et herlig arbeidsmiljø her. Et sted å trives, slår Thomas Faye Lund fast.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen