Skade og Lakk AS utvider – overtar Moss Billakkering

 

Moss Billakkering er et godt etablert bilskade- og lakkeringsverksted med 10 ansatte, grunnlagt 1990. Siden 2009 er verkstedet heleid av Bilbutikk1 AS

 

– Med dette går en lang historie i Moss Billakkering nå over i en ny og spennende fase der samtlige ansatte får utvikle seg videre sammen med vårt team på 41 ansatte i Fredrikstad. Moss er et spennende og sterkt voksende marked med tett trafikk og stor bilbestand. For oss er det viktig å ta en posisjon og ikke minst vokse i dette markedet, sier daglig leder Trond Furuli i Skade og Lakk AS.

 

Den…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Moss Billakkering er et godt etablert bilskade- og lakkeringsverksted med 10 ansatte, grunnlagt 1990. Siden 2009 er verkstedet heleid av Bilbutikk1 AS

 

– Med dette går en lang historie i Moss Billakkering nå over i en ny og spennende fase der samtlige ansatte får utvikle seg videre sammen med vårt team på 41 ansatte i Fredrikstad. Moss er et spennende og sterkt voksende marked med tett trafikk og stor bilbestand. For oss er det viktig å ta en posisjon og ikke minst vokse i dette markedet, sier daglig leder Trond Furuli i Skade og Lakk AS.

 

Den teknologiske utviklingen i bilindustrien har ført til at dagens biler er svært avanserte og komplekse, noe som igjen stiller store krav til oss som spesialiserer oss på bilskadereparasjoner. Stor kapasitet, fokus på miljø og bærekraft, krav til sikre bilskadereparasjoner og høy servicekvalitet er nøkkelelementer for å lykkes. I tillegg utvikling og kursing av medarbeidere samt å bygge opp lærlinger til å bli dyktige fagarbeidere.

 

Skade og Lakk AS er eid av Dahles Auto AS, Bertel O Steen Østfold AS og Bilbutikk1 AS. Et solid, målrettet og godt samarbeid som over 20 år har utviklet seg til en spennende arbeidsplass for ansatte, det foretrukne skadeverkstedet for kunder og samarbeidspartnere, og ikke minst en god investering for eierne. Eierbedriftene har til sammen 10 bilforretninger i Søndre Viken (Halden, Fredrikstad, Sarpsborg og Moss). Det er en naturlig utvikling for eierne i Skade og Lakk AS og se på løsninger for å styrke tilstedeværelse og konkurransekraft i hele regionen.

 

Eierne er enig i at videreutvikling av skademarkedet og bilholds tjenester som f.eks dekkhotell i regionen skal skje gjennom Skade og Lakk AS. Det er allerede startet oppføring av et nytt dekkhotell og bilpleiesenter på nabotomten til Skade og Lakk AS i Fredrikstad.

 

Skade og Lakk AS vil her kunne tilby dekkhotell for opp mot 4000 kunder, og ikke minst levere premium bilpleietjenester. Det utelukkes ikke flere etableringer i regionen, det er naturlig å se på mulighetene for å opprette et skadesenter i Sarpsborg for å styrke Skade og Lakk AS sin posisjon.

 

I 2021 omsatte Skade og Lakk AS for 70 millioner, Moss Billakkering 13 millioner. Med oppkjøpet er målet å runde 100 millioner i løpet av 2023. Moss Billakkering vil skifte navn til Skade og Lakk AS i løpet av våren. Vi har sett frem til oppstart Moss og gleder oss til videre utvikling i Østre Viken, sier Trond Furuli.

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen