Lars Petter ble «varebilkongen»

Salgssjef Lars Petter Andersen hos Sarpsborg Bilsenter ble «varebilkongen» og solgte flest varebiler i Sarpsborg i fjor.

 

Peugeot, Sarpsborg Bilsenter og Lars Petter Andersen kan smile bredt. Salgstallene for 2017 viser nemlig at Lars Petter Andersen er byens «varebilkonge». Han og resten av staben hos Sarpsborg Bilsenter solgte nemlig flest varebiler i 2017.

 

99 varebiler leverte Sarpsborg Bilsenter i fjor. Med det topper altså bedriften på Skjeberg-siden salgsstatistikken. Dahles Auto, som nærmest har hatt klippekort på tetplasseringen, solgte 97 biler og havnet på annen plassen. Det var jevnt i teten med andre ord.

 

Godt salgsår

-Topplasseringen var…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Salgssjef Lars Petter Andersen hos Sarpsborg Bilsenter ble «varebilkongen» og solgte flest varebiler i Sarpsborg i fjor.

 

Peugeot, Sarpsborg Bilsenter og Lars Petter Andersen kan smile bredt. Salgstallene for 2017 viser nemlig at Lars Petter Andersen er byens «varebilkonge». Han og resten av staben hos Sarpsborg Bilsenter solgte nemlig flest varebiler i 2017.

 

99 varebiler leverte Sarpsborg Bilsenter i fjor. Med det topper altså bedriften på Skjeberg-siden salgsstatistikken. Dahles Auto, som nærmest har hatt klippekort på tetplasseringen, solgte 97 biler og havnet på annen plassen. Det var jevnt i teten med andre ord.

 

Godt salgsår

-Topplasseringen var like hyggelig som overraskende. Vi hadde nok ikke regnet med å vinne, men vi visste at vi hadde et godt salgsår, kommenterer, salgssjef Lars Petter Andersen overfor Motormagazinet.

Lars Petter Andersen har siden 2012 bygd en sold portefølje i det lokale næringslivet og han har både store, mellomstore og små kunder. Storkundene drar naturligvis opp salgsvolumet.

-For oss er alle kundene like viktige. Vi jobber kontinuerlig med salg, oppfølging og ettermarked. I tillegg til at våre produkter er gode og det sjeldent er noen feil med modellene gir oss gode kort på hånda. Lave driftskostnader kan vi også skilte med, sier Andersen, som vil takke alle kundene for lojalitet og samarbeidsvilje.

-Hvordan er inngangen på 2018?

-Det lover godt, fastslår Andersen uten å gå i detalj.

 

Ti på topp

Peugeot Partner er varebilen som Sarpsborg Bilsenter selger aller mest av.

I tillegg til nevnte Peugeot og Volkswagen, så kom Ford på tredjeplass med 82 solgte varebiler. Deretter følger: Nissan (55), Toyota (43), Opel (37), Citroen (27), Renault (25), Mercedes Benz (19) 0g Isuzu (12).

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen