Far og sønn Gustavsen under samme tak

Svein Gustavsen og Kai Fredrik Gustavsen har nå kontorer under samme tak, men driver hver sin virksomhet.

Far og sønn er samlet under ett tak, men i hvert sitt kontor og med hver sin bedrift. Svein Gustavsen har tatt med seg Gustavsen Autosalg fra Kråkerøy til sentrum og Borggaten i AS Elektro- og BilXtra-senteret.

 

Tekst og foto: Øivind Karlsen

 

-Jeg har nådd pensjonistalder, men ønsker å drive litt videre. Da det ble klart at bygningen jeg har holdt til i på Kråkerøy gjennom 21 år, skulle rives, fant vi denne løsningen. Nå sitter far og sønn vegg i…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Svein Gustavsen og Kai Fredrik Gustavsen har nå kontorer under samme tak, men driver hver sin virksomhet.

Far og sønn er samlet under ett tak, men i hvert sitt kontor og med hver sin bedrift. Svein Gustavsen har tatt med seg Gustavsen Autosalg fra Kråkerøy til sentrum og Borggaten i AS Elektro- og BilXtra-senteret.

 

Tekst og foto: Øivind Karlsen

 

-Jeg har nådd pensjonistalder, men ønsker å drive litt videre. Da det ble klart at bygningen jeg har holdt til i på Kråkerøy gjennom 21 år, skulle rives, fant vi denne løsningen. Nå sitter far og sønn vegg i vegg på hvert sitt kontor, sier Svein Gustavsen.

 

-Dette vil helt sikkert gå veldig bra å være på samme plassen. Det er godt å ha en nestor å kunne rådføre seg med noen ganger. Svein er en god kunderådgiver og en å diskutere litt med inne i mellom, mener Kai Fredrik -som eier Gustavsen Auto AS og AS Elektro i Fredrikstad og Sarpsborg.

 

-Jeg har mitt eget firma, Gustavsen Autosalg, og fortsetter å skaffe biler for salg, hovedsakelig brukte og nesten nye Toyota og Lexus hybridmodeller. Noen eksemplarer har jeg alltid stående utenfor bygningen her, og så kan jeg hjelpe til ved behov på andre områder, om Kai Fredrik ønsker det. Litt vemodig er det jo å forlate lokalene på Kråkerøy etter så mange år, men det går seg helt sikkert til. Ser frem til å komme i orden -og møte våren med nytt pågangsmot på et nytt sted, sier Svein Gustavsen.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen