Gromme biler på turné

AMG GT R har 585 hk. og tar 0-100 på 3,6 sekunder. Denne vekker oppsikt.

De gjorde store øyne, de som var innom Bertel O. Steen i Fredrikstad onsdag og torsdag . For i salgshallen og utenfor var det stilt ut noen eksemplarer av Mercedes Benz, som de fleste av oss bare kan drømme om å eie.

– Mercedes har hvert år et slik roadshow, og i år har man dedikert dette arrangementet til AMG, fordi AMG runder 50 år. Dermed vil interesserte rundt om i landet kunne se disse gromme bilene hos den lokale Mercedesforhandleren. Bilene fraktes med lastebil fra forhandler til forhandler, forteller daglig leder hos Bertel O. Steen Fredrikstad, Joakim Larsen.

Bilene…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

De gjorde store øyne, de som var innom Bertel O. Steen i Fredrikstad onsdag og torsdag . For i salgshallen og utenfor var det stilt ut noen eksemplarer av Mercedes Benz, som de fleste av oss bare kan drømme om å eie.

– Mercedes har hvert år et slik roadshow, og i år har man dedikert dette arrangementet til AMG, fordi AMG runder 50 år. Dermed vil interesserte rundt om i landet kunne se disse gromme bilene hos den lokale Mercedesforhandleren. Bilene fraktes med lastebil fra forhandler til forhandler, forteller daglig leder hos Bertel O. Steen Fredrikstad, Joakim Larsen.

Bilene som stilles ut er en C43 stasjonsvogn AMG, en GLC 43 AMG, en E43 stasjonsvogn AMG, en C63s coupe AMG og sist, men ikke minst, en AMG GT R. Bilene har fra 367 til 585 hk. Og sistnevnte bil er i følge Larsen det nærmeste man komme ren racerbil. Den har en V8’er med 585 hk, og gjør unna 0-100 på 3,6 sekunder. Toppfarten er 318 km/t.

-Slike arrangement settes pris på av både kunder og ansatte. Å ta disse bilene nærmere i øyensyn er en morsom opplevelse, sier Joakim Larsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen