Gill-Gruppen bygger om bildriftorganisasjonen

Fra venstre Konsernsjef Leif Madsberg, Eier og Styreformann Nils Petter Gill og informasjonsdirektør Stian Thrane.

 

Gill-Gruppen som er eid av Nils Petter Gill er i ferd med å bygge om bildriftorganisasjonen for å tilpasse seg et marked i konstant endring. Organisasjonen som blant annet består av Subaru Norge AS og SsangYong Norge AS foretar en betydelig omorganisering og gjør en kraftig styrking relatert til forretningsutvikling.

Jan Kåre Holmedal (57) som har vært Administrerende direktør i Subaru Norge AS siden 2010 går nå over til å lede Norwegian Mobility Group AS som er et nytt selskap I Gill-Gruppen. I dette…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Fra venstre Konsernsjef Leif Madsberg, Eier og Styreformann Nils Petter Gill og informasjonsdirektør Stian Thrane.

 

Gill-Gruppen som er eid av Nils Petter Gill er i ferd med å bygge om bildriftorganisasjonen for å tilpasse seg et marked i konstant endring. Organisasjonen som blant annet består av Subaru Norge AS og SsangYong Norge AS foretar en betydelig omorganisering og gjør en kraftig styrking relatert til forretningsutvikling.

Jan Kåre Holmedal (57) som har vært Administrerende direktør i Subaru Norge AS siden 2010 går nå over til å lede Norwegian Mobility Group AS som er et nytt selskap I Gill-Gruppen. I dette selskapet skal det jobbes med nye prosjekter knyttet mot bilrelatert virksomhet.

 

Torbjørn Lie (43) blir ny Administrerende direktør i Subaru Norge AS, og kommer fra stillingen som Salgsdirektør i samme selskap, en rolle han har innehatt siden 2012. Torbjørn Lie har lang forhandlererfaring.

SsangYong Norge AS som ble overtatt av gruppen i 2017 ledes av Espen Solhaug (48).

 

Bygger om organisasjonen.

Gruppen vil legge alle administrative støttefunksjoner i et eget selskap som skal ledes av Leif Madsberg (63) og som også vil ha konsernsjefrollen. Madsberg har vært CFO i Subaru Norge AS siden 2005. I tillegg til en rekke andre ledende roller i Gill-gruppen.

Vi tror at denne omorganiseringen vil gjøre oss mer effektive og fremoverlent i et marked under konstant utvikling sier konsernsjef Leif Madsberg i en kommentar.

Hovedaksjonær og styreformann Nils Petter Gill har selv vært med i denne prosessen. – Vi er opptatt av å beholde de gode båndene til Subaru fabrikken, men innser at vi også må omstille oss for å møte en tøffere konkurranse der ute, avslutter Nils Petter Gill.

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen