Ny bobilforhandler i Råde

Her i DAF-bygget, skal Østfold Caravan etableres nå i mars.

 

Noen bobiler er allerede på plass, og lokalet på ca. ca. 2000 kvadratmeter i DAF-bygget i Råde blir innredet med tanke på åpning nå i mars. Østfold Caravan blir et nytt komplett bobil- og caravansenter i regi av Kroken Caravan Detalj AS.

 

Av Øivind Karlsen

 

Dermed får Råde enda en forhandler av bobiler. Fra tidligere er Williams Caravan godt etablert i Karlshus. Norum bobilgården ligger i Tesalavein i Råde kommune og Active Fritid har i vinter flyttet fra Ørebekk til Råde.

 

Østfold Caravan blir en del…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Her i DAF-bygget, skal Østfold Caravan etableres nå i mars.

 

Noen bobiler er allerede på plass, og lokalet på ca. ca. 2000 kvadratmeter i DAF-bygget i Råde blir innredet med tanke på åpning nå i mars. Østfold Caravan blir et nytt komplett bobil- og caravansenter i regi av Kroken Caravan Detalj AS.

 

Av Øivind Karlsen

 

Dermed får Råde enda en forhandler av bobiler. Fra tidligere er Williams Caravan godt etablert i Karlshus. Norum bobilgården ligger i Tesalavein i Råde kommune og Active Fritid har i vinter flyttet fra Ørebekk til Råde.

 

Østfold Caravan blir en del av Norges største forhandlernett, og man tilbyr bobiler, vogner, tilleggsutstyr, service og verkstedtjenester. Pål R. Amundsen, daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS, sier på egne nettsider at det er viktig å ha et komplett tilbud, og at man er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel. Han fastslår at Østfold er et viktig marked. Østfold Caravan vil selge bobiler fra Niesmann Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado og vogner fra Eriba og Bürstner.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen