Tar opp kampen mot de store leiebilfirmaene

De ansatte hos Easy Cars i Torevieja er opptatt av å holde et høyt servicenivå.

 

Easy Cars satser offensivt og ønsker å konkurrere mot de store leiebilfirmaene på Costa Blanca i Spania. Høy servicegrad, lave priser, enkelhet og ikke minst ingen skjulte tillegg skal få fart på leiebilvirksomheten til det Torrevieja-baserte selskapet. Konkurransen om norske leiebilkunder i det spanske markedet er stor og tøff.

 

www.spaniaidag.no / www.motormagazinet.no har testet leiebilfirmaet og kan fastslå at det både var billig og bra. Bestillingen på e-post gikk kjapt og greit. På lufthavnen i Alicante ble vi møtt av en…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
De ansatte hos Easy Cars i Torevieja er opptatt av å holde et høyt servicenivå.

 

Easy Cars satser offensivt og ønsker å konkurrere mot de store leiebilfirmaene på Costa Blanca i Spania. Høy servicegrad, lave priser, enkelhet og ikke minst ingen skjulte tillegg skal få fart på leiebilvirksomheten til det Torrevieja-baserte selskapet. Konkurransen om norske leiebilkunder i det spanske markedet er stor og tøff.

 

www.spaniaidag.no / www.motormagazinet.no har testet leiebilfirmaet og kan fastslå at det både var billig og bra. Bestillingen på e-post gikk kjapt og greit. På lufthavnen i Alicante ble vi møtt av en hyggelig person som viste oss bilen på toppetasjen på parkeringshuset. Bilen var en forholdsvis ny Skoda Fabia og tanken var kvart med bensin. Bilen skulle leveres med samme bensinmengde og på samme sted. Ved avlevering klokka 05.00 på morgenkvisten rullet vi vinduet litt ned, låste bilen og kastet nøkkelen gjennom vindussprekken.

 

Javier Clement tar i mot på lufthavnen, så du slipper å stå i kø foran bilutleiefirmaene.

 

 

Slapp køen

Herligheten for 10 dager kostet 120 euro – altså vel 1.100 norske kroner. Kortet ble blokkert for 300 euro, men ikke belastet. Prisen var åpenbart meget god sammenlignet med konkurrentene i samme periode i månedsskifte januar/februar. I tillegg slapp vi å stå i kø da vi ankom flyplassen, som i seg selv er verdifullt når klokka nærmer seg midnatt.

 

Skjulte avgifter i forbindelse med forsikring er irriterende, men helt vanlig når man leier bil i Spania. Den oppgitte leieprisen blir alltid en del høyere enn det som står på voucheren. Dette var ikke noe tema i handelen med Easy Car og Easy Option Rent a Car. Her kom det nemlig ingen tillegg i prisen og blokkeringen på 300 euro ble aldri effektuert, viser vår bankutskrift.

 

Markedets beste?

-Vi har 65 leiebiler for øyeblikket og tilbyr utleie med fulldekkende forsikring med en garantisum på 300 euro. Selv om kunden selv er skyldig i at bilen ødelegges eller påføres skader, er garantisummen det maksimale som skal dekkes, forteller daglig leder i Easy Cars og Easyoption Rent a Car, Martin Doyle, som mener at tilbudet totalt sett må være blant markedets aller beste.

-Vi tar heller ikke noe ekstra for flere førere, tar ingen taueavgift eller betaling for barneseter, understreker Doyle.

 

Det er spesielt de skjulte avgiftene og ekstrakostnader knyttet til forsikring som norske leiebilkunder er forbannet på.

 

Martin Doyle, er daglig leder av både bilutleiefirmaet og selskapet som selger bruktbiler.

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen