Ford blant verdens 12 mest populære arbeidsgivere

Ford Motor Company er et av verdens mest attraktive steder å jobbe. Det viser en verdensomspennende spørreundersøkelse blant studenter. For de som studerer til å bli ingeniør er Ford vurdert helt oppe på en 12. plass.

– Vi jobber kontinuerlig for å gjøre Ford til et spennende og interessant sted å jobbe. Vi trenger også stadig mer ulik spisskompetanse hos de som får jobb hos oss. Å oppnå denne plasseringen viser at vi er på rett vei for å tiltrekke oss de talentene vi trenger, sier vice president, Human Resources for Ford i Europa Midt-Østen og Afrika, Peter…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ford Motor Company er et av verdens mest attraktive steder å jobbe. Det viser en verdensomspennende spørreundersøkelse blant studenter. For de som studerer til å bli ingeniør er Ford vurdert helt oppe på en 12. plass.

– Vi jobber kontinuerlig for å gjøre Ford til et spennende og interessant sted å jobbe. Vi trenger også stadig mer ulik spisskompetanse hos de som får jobb hos oss. Å oppnå denne plasseringen viser at vi er på rett vei for å tiltrekke oss de talentene vi trenger, sier vice president, Human Resources for Ford i Europa Midt-Østen og Afrika, Peter Godsell.

294 000 studenter over hele verden spurt

Mer enn 294 000 studenter fra land som representerer verdens 12 største økonomier deltok i Universum Talent Survey. Her ble virksomheter fra hele verden vurdert på en rekke punkter som inkluderer blant annet hvor dynamisk arbeidsmiljø de trodde bedriftene hadde, hvor gode de var på innovasjon, det fremtidige inntjeningspotensialet og ledere som fremmer utvikling. Blant business-studenter ble Ford vurdert som det 42. mest attraktive stedet å jobbe.

– Å i det hele tatt komme inn på denne listen viser hvor sterk en arbeidsgiver blir oppfattet globalt, inkludert evnen til både å tiltrekke seg og ta vare på de riktige talentene. I år har vi sett at listen har endret seg. Nye bransjer som e-handel gjør det bra, mens mer tradisjonelle bransjer som energi har tapt terreng, sier global sjef i Universum-gruppen, Petter Nylander.

Kommet lengst på selvkjørende biler

Tidligere i år ble Ford Motor Company kåret til det selskapet i verden som leder an i utviklingen av selvkjørende biler. Gjennomgangen til det uavhengige globale analyseselskapet Navigant Research konkluderte med at Ford ligger foran alle de andre 18 teknologi- og bilprodusentene som jobber med selvkjørende biler.

Artikkelen fortsetter under annonsen