Sulland Gruppen overtar Stamsaas

Sulland Gruppen overtar Stamsaas Gruppen

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Sulland og Stamsaas, om at Sulland Gruppen kjøper Bilforhandlervirksomheten i Stamsaas Gruppen. Dette omfatter selskapene Stamsaas AS, Stamsaas Moss AS, Stamsaas Fredrikstad AS og Stamsaas Bilutleie AS.

Sulland ser store muligheter med Ford fremover og har lenge ønsket å ekspandere sin virksomhet med Ford. Dette gir oss større mulighet for å diversifisere og spesialisere organsiasjonen slik at alle som jobber med Ford er fullt dedikert til Fords strategier, sier en begeistret styreleder Arvid Sulland. Han legger videre til at Sulland Gruppen er…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sulland Gruppen overtar Stamsaas Gruppen

I tett samarbeid med Ford Motor Norge AS er det inngått avtale mellom Sulland og Stamsaas, om at Sulland Gruppen kjøper Bilforhandlervirksomheten i Stamsaas Gruppen. Dette omfatter selskapene Stamsaas AS, Stamsaas Moss AS, Stamsaas Fredrikstad AS og Stamsaas Bilutleie AS.

Sulland ser store muligheter med Ford fremover og har lenge ønsket å ekspandere sin virksomhet med Ford. Dette gir oss større mulighet for å diversifisere og spesialisere organsiasjonen slik at alle som jobber med Ford er fullt dedikert til Fords strategier, sier en begeistret styreleder Arvid Sulland. Han legger videre til at Sulland Gruppen er opptatt av å opprettholde det fokus Stamsaas gruppen har på Ford og at Sulland ser frem til å dra nytte av dette i hele sin Ford-virksomhet.

Vi ser frem til å arbeide enda tettere med Sulland gruppen og Stamsaas gruppens svært dedikerte ansatte i tiden fremover med fokus på vår filosofi og hovedoppgave om «mobilitet for alle», Ford Smart Mobility hvor biler og infrastruktur kommuniserer sammen, i tillegg til digitale kundeopplevelser og selvkjørende biler, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge AS, Per Gunnar Berg.

Overtagelsen vil være effektiv 1.6. 2017.

Med denne overtagelsen får Sulland FordStore i Moss og vil etablere FordStore i sitt hovedanlegg på Hamar i tillegg til de øvrige Ford-forhandlerne i Fredrikstad, Sarpsborg, Jessheim, Kongsvinger, Elverum, Lillehammer og Otta.

Artikkelen fortsetter under annonsen