Nye KONA på gang

Hyundais nye B-SUV; KONA

Hyundai slipper nye detaljer om KONA, ny B-SUV som tar selskapets designstrategi videre.

Den nye bilens front ivaretar Hyundais identitet med kaskadegrillen, som nå kommer på alle nye modeller. Som SUV får KONA også et tvillinglys som tar designuttrykket ett steg videre med LED kjørelys plassert over hovedlysene, de også LED. KONA er selvfølgelig en ekte SUV med høy seteposisjon og firehjulsdrift.

KONA får sin verdenspremiere 13. juni.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hyundai slipper nye detaljer om KONA, ny B-SUV som tar selskapets designstrategi videre.

Den nye bilens front ivaretar Hyundais identitet med kaskadegrillen, som nå kommer på alle nye modeller. Som SUV får KONA også et tvillinglys som tar designuttrykket ett steg videre med LED kjørelys plassert over hovedlysene, de også LED. KONA er selvfølgelig en ekte SUV med høy seteposisjon og firehjulsdrift.

KONA får sin verdenspremiere 13. juni.

Artikkelen fortsetter under annonsen