Bilvarmetimer – la telefonen fikse alt

«Med Calix bilvarmetimer kan du enkelt stille inn tidspunkt for når du ønsker at bilen din skal være varm. Alt du behøver å gjøre er å angi den antatte avreisetiden på din mobiltelefon, så er bilen varm og god når du skal reise», sier Jens Holmström, produktsjef hos KGK.

Calix bilvarmetimer kommuniserer via bluetooth og har en rekkevidde opp til ca 20 meter fra kjøretøyet, avhengig av omgivelsene.

«I appen kan du eksempelvis lage ukesskjema for dine reiser, og systemet kan hjelpe deg å avgjøre hvor mye tid som kreves for at bilen din skal være varm når…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Med Calix bilvarmetimer kan du enkelt stille inn tidspunkt for når du ønsker at bilen din skal være varm. Alt du behøver å gjøre er å angi den antatte avreisetiden på din mobiltelefon, så er bilen varm og god når du skal reise», sier Jens Holmström, produktsjef hos KGK.

Calix bilvarmetimer kommuniserer via bluetooth og har en rekkevidde opp til ca 20 meter fra kjøretøyet, avhengig av omgivelsene.

«I appen kan du eksempelvis lage ukesskjema for dine reiser, og systemet kan hjelpe deg å avgjøre hvor mye tid som kreves for at bilen din skal være varm når du skal reise, og du kan også benytte appen som fjernkontroll for å starte varmen umiddelbart.»

Et eksisterende varmesystem fra Calix kan enkelt oppdateres slik at det kan styres fra appen, og ved montering av et nytt Calix bilvarmesystem tar det kun et par minutter ekstra å montere denne enheten.

Calix-appen er kostnadsfri, og finnes til Apple- og Androidtelefoner, og det kreves ikke noe abonnement eller registrering.

Artikkelen fortsetter under annonsen