Fra båter til biler for Claus Phillip Resberg

 

Hjertet banker ekstra hardt for entusiastbiler generelt og engelske biler spesielt. Da passer det bra at sarpingen Claus Phillip Resberg har blitt ansatt hos Bilbutikk1 i Fredrikstad i avdelingen for Land Rover og Jaguar.

 

-Det ble en stilling ledig her, og jeg måtte bare søke. Daglig leder Bjørn D. Ellingsen visste om min bilinteresse. Jeg har også gitt noen hint om at jeg gjerne vil inn i bilbransjen. Etter noen runder ble den ledige salgskonsulentjobben min, og nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Clas Phillip Resberg.

 

– Har kommet i en alder nå, som gjør at…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Hjertet banker ekstra hardt for entusiastbiler generelt og engelske biler spesielt. Da passer det bra at sarpingen Claus Phillip Resberg har blitt ansatt hos Bilbutikk1 i Fredrikstad i avdelingen for Land Rover og Jaguar.

 

-Det ble en stilling ledig her, og jeg måtte bare søke. Daglig leder Bjørn D. Ellingsen visste om min bilinteresse. Jeg har også gitt noen hint om at jeg gjerne vil inn i bilbransjen. Etter noen runder ble den ledige salgskonsulentjobben min, og nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Clas Phillip Resberg.

 

– Har kommet i en alder nå, som gjør at jeg mener det er viktig å gjøre det jeg har mest lyst til og trives med. For meg er det å selge bil, fastslår Resberg.

 

Kreativ og nettverksøk
-Jeg er jo ansatt i en tid som føles litt merkelig. For det selges ikke mange nye biler i dag. Folk er avventende, og mange velger å kjøpe brukt. Det gjelder hos oss også. Men da gjelder det å være kreativ. Bruke tiden godt, søke i nettverket og ta kontakt med mange mennesker, som kanskje er eller vil bli interessert i å kjøpe ny bil etter hvert.

 

-Jeg har «alltid» interessert meg for biler, og gjerne litt spesielle biler. Eier noen også både engelskproduserte og andre entusiastbiler, men når det gjelder jobb så har jeg en lang fartstid med båt- og marinavirksomhet. Kom inn og hjalp svigerforeldrene mine allerede i år 2000 med driften av Olseng Marina på Ullerøy. Etter hvert ble det kona mi og jeg som drev marinaen med salg, service og opplagstjenester, samt kro.

 

Flyttet til Moss
-Etter hvert bestemte vi oss for å selge. Først solgte vi næringsdelen i januar 2022, så boligen i april samme år. Selskapet vårt, Marinedrift, har vi valgt å beholde. Dermed ble det flytting til Moss for kona og meg og nå pendling til Fredrikstad for å jobbe med bilsalg. Det fungerer helt fint.

 

-Jeg trives allerede veldig godt, men innrømmer at det har vært hektiske uker og måneder for å sette meg inn i alt nytt av systemer og logistikk. Her jobbes det etter klare retningslinjer, og selv om det er litt «tregt» i nybilmarkedet for tiden, har jeg tro på at det løsner etter hvert, sier Claus Phillip Resberg.

 

 

Bilde: Sarpingen Claus Phillip Resberg er nyansatt som salgskonsulent hos Bilbutikk1, Fredrikstad, Land Rover og Jaguar.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen