Nyansatte Mentor gleder seg til hver dag på jobb

 

Meca i regi av Fredrikstad Auto på Råbekken er nytt av året, men allerede etter rundt en måneds drift så daglig leder Mats Herstad at det var nødvendig å ansette en bilmekaniker til. Dermed fikk Mentor Dibrani muligheten og har vært i full stilling siden 1. februar.

 

23-åringen fra Torp er kjent med Mats og Meca-verkstedet fra tidligere. Etter å ha tatt bilmekanikerutdanning, fikk han lærlingetiden sin hos Auto Råbekken og hos servicesjef Mats Herstad. Auto Råbekken ble en del av Brennes Auto, og Mats gikk etter hvert i gang på egen hånd etter å ha registrert bedriften…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Meca i regi av Fredrikstad Auto på Råbekken er nytt av året, men allerede etter rundt en måneds drift så daglig leder Mats Herstad at det var nødvendig å ansette en bilmekaniker til. Dermed fikk Mentor Dibrani muligheten og har vært i full stilling siden 1. februar.

 

23-åringen fra Torp er kjent med Mats og Meca-verkstedet fra tidligere. Etter å ha tatt bilmekanikerutdanning, fikk han lærlingetiden sin hos Auto Råbekken og hos servicesjef Mats Herstad. Auto Råbekken ble en del av Brennes Auto, og Mats gikk etter hvert i gang på egen hånd etter å ha registrert bedriften Fredrikstad Auto. Pågangen av kunder har vært bra etter oppstarten, og dermed måtte Mats ha mer hjelp på verkstedet.

 

Fagbrev, og EU-kontrollør
-Jeg tok fagbrevet i 2020, og fikk fast jobb i Auto Råbekken. Etter det var jeg bilmekaniker et annet sted, før jeg tok kontakt med Mats. Vi hadde en fin tone og jobbet godt sammen tidligere, og jeg ble glad da han ville ha meg med på laget igjen, sier Mentor.

 

-Her trives jeg bra, og ser for meg en sikker og god fremtid som bilmekaniker. Nå er jeg godkjent EU-kontrollør, og det gir en trygghet for kundene våre. Har også tatt elbil-kurs og kan nå etter hvert reparere elbiler på egen hånd også.

 

Alle typer biler
-Helt siden starten her på Råbekken for noen år siden, har jeg jobbet med Hyundai- og etter hvert Mazda. Biler jeg kjenner godt i dag, men vi reparerer og har service på alle typer biler. Selv har jeg bare kjørt BMW, og det har blitt litt «mekking» privat på denne bilmodellen.

 

-For meg er det helt topp med travle dager. Har alltid vært glad i å jobbe. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag, sier Mentor Dibrani med et smil.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen