Fredrikstad har Norges beste Audi-forhandler

 

Dahles Auto Fredrikstad er Norges aller beste Audi-forhandler. I tillegg har det velrennomerte bilfirmaet landets beste Audi-selger og de mest fornøyde kundene.

 

-Det er helt fantastisk, vi er både stolte og ydmyke, sier salgs og markedssjefen for Audi hos Dahles Auto Fredrikstad, Åsmund Lunde til Motormagazinet.

 

Årets forhandler
Dahles Auto Fredrikstad ble «Årets Audi-forhandler» 2022 i hard konkurranse med mange andre store og kvalitetssterke forhandlere. I tillegg fikk man «Audi Service Awards 2022» på bakgrunn av best kundetilfredshet, og på toppen av dette toppet Åsmund Lunde Audis salgsklubb. På tredjeplass i denne konkurransen kom Audi-selger, Simen…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Dahles Auto Fredrikstad er Norges aller beste Audi-forhandler. I tillegg har det velrennomerte bilfirmaet landets beste Audi-selger og de mest fornøyde kundene.

 

-Det er helt fantastisk, vi er både stolte og ydmyke, sier salgs og markedssjefen for Audi hos Dahles Auto Fredrikstad, Åsmund Lunde til Motormagazinet.

 

Årets forhandler
Dahles Auto Fredrikstad ble «Årets Audi-forhandler» 2022 i hard konkurranse med mange andre store og kvalitetssterke forhandlere. I tillegg fikk man «Audi Service Awards 2022» på bakgrunn av best kundetilfredshet, og på toppen av dette toppet Åsmund Lunde Audis salgsklubb. På tredjeplass i denne konkurransen kom Audi-selger, Simen Hovde.

-Vi har levert gode resultater over tid, men en slik storeslem som dette har vi aldri klart tidligere. Det står mange bak denne prestasjonen, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle kundene våre. De har utvist stor tålmodighet i en utfordrende tid siden leveringssituasjonen har vært anstrengt i perioder, sier Åsmund Lunde.

 

Mye logistikk
-Du solgte 160 nye Audi i 2022. Hvordan rekker du med så mange salg?

-Det har vært et veldig hektisk år. Selve salgsprosessen er en sak for seg. Logistikken knyttet til levering av bilene er ofte vel så krevende. Det er nemlig mye kundekontakt fra bilen er solgt til den er levert, men vi er godt team her på jobben. Av den grunn lykkes vi godt i markedet.

 

Åsmund Lunde har vært ansatt hos Dahles Auto Fredrikstad siden 2009. Både i 2020 og 2021 ble Lunde kåret til bestemann i Audi-salg. Dette ble altså toppet med en ny bestemannspris, og Lunde hviler ikke på laurbærene.

-Vi går inn i 2023 med en stor ordrereserve og januarmåned ble bedre enn forventet, så det blir et nytt, travelt år for oss. Det er bare å glede seg, fastslår Åsmund Lunde.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen