Bilentusiastene med dekksamarbeid

Kurth Brandvik, regional salgssjef i Dekkmann, Glenn Smith, salgs- og markedssjef i Dekkmann og Hilberg Ove Johansen, daglig leder i AMCAR.

 

AMCAR og Dekkmann har inngått et samarbeid som kommer alle norske bilentusiaster til gode.

AMCAR jobber for alle som har bil som hobby i Norge, og nå har de inngått et samarbeid med den landsdekkende kjeden Dekkmann.

– Både vi i Dekkmann og AMCAR hadde et felles ønske om et samarbeid som hadde fokus på alle som har bil som hobby i Norge. Vi var opptatt av at det ikke skulle bli en ren leverandøravtale, men en…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Kurth Brandvik, regional salgssjef i Dekkmann, Glenn Smith, salgs- og markedssjef i Dekkmann og Hilberg Ove Johansen, daglig leder i AMCAR.

 

AMCAR og Dekkmann har inngått et samarbeid som kommer alle norske bilentusiaster til gode.

AMCAR jobber for alle som har bil som hobby i Norge, og nå har de inngått et samarbeid med den landsdekkende kjeden Dekkmann.

– Både vi i Dekkmann og AMCAR hadde et felles ønske om et samarbeid som hadde fokus på alle som har bil som hobby i Norge. Vi var opptatt av at det ikke skulle bli en ren leverandøravtale, men en samarbeidsavtale. Det vil si at vi som en samarbeidspartner til AMCAR ikke bare skal levere gode betingelser, men også være en aktiv rådgiver og sparringpartner på alt som har med dekk og tilhørende produkter og tjenester å gjøre, forteller Sales- og Marketing Manager i Dekkmann, Glenn Smith.

AMCAR ble etablert i 1975, og som navnet hentyder var dette en organisasjon for de med amerikanske biler i Norge. I 2016 åpnet organisasjonen opp for å tilslutte både klubber og medlemmer med generell bilinteresse, og jobber i dag for alle som har bil som hobby. AMCAR har flere samarbeidspartnere, og det nye samarbeidet med Dekkmann sørger for at medlemmene nå får tilgang til de beste produktene og tjenestene til fordelaktige priser.

Dekkmann er Norges ledende dekkforhandler med 61 avdelinger over hele Norge. I tillegg til dekk satser Dekkmann også mye på salg av felg.

– Vi i Dekkmann har skreddersydd en avtale for Amcar sine medlemmer som blant annet sikrer medlemmene gode rabatter på kvalitetsdekk blant annet fra Continental, men også andre typer dekk, forklarer Smith.

Dekkmann vil være med på flere av AMCAR sine aktiviteter gjennom året: Classic Car Show ble avholdt på Hellerudsletta i april, Show’n Shine, 4. juli-paraden i Lillestrøm, Hot August Nights og Oslo Motorshow kommer senere.

Artikkelen fortsetter under annonsen