BRENNE = BIL

 

Med en bestefar med navn Kjell Brenne og pappa Kjell Ingar Brenne, så måtte det nesten bli bil og jobb på Brennes Auto for Kristoffer Brenne. Den sympatiske 33-åringen er nærmest født inn i Sarpsborg-bedriften.

 

-Jeg har vært her på huset siden jeg var liten gutt, og jeg har holdt på å jobbe med det aller meste. Ikke minst har jeg hatt alle jobbene som ingen andre ville ha, men det har vært lærerikt, forteller Kristoffer Brenne til Motormagazinet.

 

Hovedansvaret
Siden 2015 har Kristoffer Brenne solgt bil. I dag har han hovedansvaret for salget av Mazda, men han selger også selskapets andre biler, som Nissan og Hyundai, og bruktbil. Det er en flat struktur hos Brennes Auto.

 

-Alle selger alt og kan det meste hos oss. Det er en styrke med tanke på at vi ikke er så sårbare i hverdagen, mener Brenne.

 

Ingen familie-utfordringer
Kristoffer Brenne er altså mest opptatt av Mazda- Både Mazda C X-30 og C-X 60 er fine modeller. Flere modeller er på gang.

 

-Mazda skal ha en helelektrisk portefølje fra 2024, så det er mye spennende som kommer. Mazda utvikler seg i stor grad mot å bli et Premium-merke, og det er kvalitet i alle ledd. Bilene er meget gode, fastslår Brenne uten å nøle.

 

-Er det noen utfordringer å hete Brenne og være sønn til eieren?

-Nei! Vi kan se hverandre hver dag, men vi snakker ikke sammen hver dag for det. Vi skiller mellom jobb og privatliv. Jeg forholder meg til min nærmeste overordnede og det fungerer helt fint. Det er for øvrig en fin bedriftskultur og godt å jobbe her.

 

Trives med å jakte
Salgsrepresentant Brenne har ofte lange dager, slik det blir i bilbransjen, med blant annet lørdagsåpne butikker Det trives han godt med, men passer også på å få tid til familien. Samboer, to barn og hund krever sitt. Hund ble innkjøpt i fjor, en jakthund som bistår i rådyr- og elgjakta. Jakt er nemlig Kristoffers store lidenskap på fritiden.

-Jeg trives meget godt med å gå på jakt i skogen, akkurat som jeg trives med å selge bil, understreker Kristoffer Brenne.

 

FAKTA

  • NAVN: Kristoffer Brenne
  • ALDER: 33 år
  • FAMILIE: Samboer, to barn
  • STILLING: Salgsrepresentant
  • BOSTED: Hasle, Varteig
  • MORGENRUTINE: Dusj og kaffe
  • LESER: Lite
  • NETTSTED: Finn.no, sa.no og vg.no
  • MÅ HA: Snus
  • FRITID: Jakt og ser på Formel 1 på TV

 

 

 

Related posts