Per Øyvind roser lojale kunder

 

-Jeg har herlige og lojale kunder, og sitter på kanskje den mest trofaste kundeporteføljen her på «huset». Mener jeg har den beste bilselgerjobben hos Bertel O. Steen, sier varebilselger Per Øyvind Eriksen.

 

-Som bilselger med fokus på varebiler ligger det i kortene at jeg har flest bedriftskunder. Liker de bilene de kjøper og kjører, kommer de gjerne igjen flere ganger. Nå har jeg vært på samme arbeidsplass i 17 år, og da har jeg opparbeidet meg et godt nettverk. Det er jeg glad for i dag hvor utfordringene kanskje har blitt litt annerledes og mer alvorlige enn det…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

-Jeg har herlige og lojale kunder, og sitter på kanskje den mest trofaste kundeporteføljen her på «huset». Mener jeg har den beste bilselgerjobben hos Bertel O. Steen, sier varebilselger Per Øyvind Eriksen.

 

-Som bilselger med fokus på varebiler ligger det i kortene at jeg har flest bedriftskunder. Liker de bilene de kjøper og kjører, kommer de gjerne igjen flere ganger. Nå har jeg vært på samme arbeidsplass i 17 år, og da har jeg opparbeidet meg et godt nettverk. Det er jeg glad for i dag hvor utfordringene kanskje har blitt litt annerledes og mer alvorlige enn det vi så for oss for noen år siden. For leveringsutfordringene er ikke akkurat mindre for varebiler enn for privatbiler. Det tærer på å måtte vente i mange måneder på biler som er bestilt. La oss håpe dette snur om ikke altfor lenge.

 

Brukervennlig
-Men selve jobben som varebilselger er både interessant og morsom. Opp gjennom årene har det blitt mer og mer vanlig å gjøre en vanlig varebil mer brukervennlig gjennom å bygge om lasterom eller gjøre grep som forvandler en varebil til noe som passer for bedriften, slik at man kan gjøre ting smartere og at dermed arbeidsdagen effektiviseres.

 

Spesialtilpassede løsninger for alle slags varebiler er ikke noe problem i dag. Det meste lar seg ordne. Kundene kan få bygget og tilpasset varebilene akkurat slik de ønsker. BOS Fredrikstad har et godt samarbeide med lokale og dyktige kjøretøypåbyggere, slike som Liftco, Lafinto og Rygge varebilinnredning. Sammen med kunden ser man på forskjellige løsninger, og gjennom samtaler og gode møter, blir det enighet om endelig utgave og pris.

 

Mange muligheter
-Og jeg legger ikke skjul på at det er dette som er så moro med denne jobben. Se hvor mange muligheter det er, og hvor fornøyde kundene blir. Vi ordner en skreddersøm på bil. Ofte er bedrifter gode på å se og planlegge langt frem i tid, og ved kjøp av flere firmabiler er det ofte snakk om større investeringer. Og å få være med på planleggingen av større prosjekter er givende også for meg. Å jobbe med et bredt spekter av biler og muligheter gir meg mye.

 

-Det blir sjelden kjedelig på jobb, men det hender jo at jeg blir sliten etter vel mye arbeid. Da forsøker jeg å hente krefter igjen med familie og venner. Turer i skog og mark eller være med datteren min i stallen og hjelpe til med hest og stell. Ellers er vi en båtfamilie, og liker oss godt på sjøen. Det blir mange turer ut i den fantastiske skjærgården vår.

 

Herlige dager
– I sommer ble det en uke til sjøs, og så gjorde vi noe vi ikke har gjort før – kjørte bil til Kroatia. Det ble 5000 kilometer og fire fulle dieseltanker. Men det var kjempefint. Kjøreturen gikk helt greit. Vi stoppet på mange flotte plasser gjennom Europa, og hadde noen herlige dager i Kroatia.

 

-Det ga mersmak -og nå er batteriene ladet for en hektisk høst, forteller Per Øyvind Eriksen – som oppfordrer interesserte til å gå inn på LinkedIn: Per Øyvind Eriksen, for å se mer på hva som er gjort av salg og ombygginger av varebiler.

 

 

Foto: Per Øyvind Eriksen hos BOS Fredrikstad liker jobben som varebilselger. Lastebil med påmontert kran er en av mange muligheter i varebil-segmentet.

 

Fakta:

  • Alder: 42
  • Stilling: Selger
  • Familie: Gift, har 2 barn
  • Bosted: Borgenhaugen, Sarpsborg
  • Morgenrutine: Dusje og dra på jobb
  • Leser: Leser ikke bøker
  • Nettsted: Bilsider og lokalaviser.
  • Må ha: Kaffe
  • Fritidsinteresser: Være sammen med familie, venner og kollegaer. Er glad i et lystig lag. Liker å gå turer.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen