Madeleine ny bruktbilselger hos Dahles Auto Sarpsborg

Madeleine Collin og Oddbjørn Granli tror på en god bruktbilhøst.

 

Dahles Auto Sarpsborg har ansatt Madeleine Collin som ny salgskonsulent i bruktbilavdelingen. Collin er 26 år gammel og bosatt i Fredrikstad.

 

-Jeg har alltid vært opptatt av salg, jeg trives sammen med andre mennesker, så da jeg så stillingsannonsen på Finn.no, søkte jeg. Jeg var så heldig at jeg fikk jobben, forteller Madeleine Collin til Motormagazinet.

 

Har salgserfaring
Madeleine Collin har aldri solgt bil før hun startet i sin nye jobb i sommer, men salgserfaring har 26-åringen. Hun har blant annet solgt teleprodukter i flere år. Andre salgsjobber har hun også hatt.

 

-Spesiell interesse for…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Dahles Auto Sarpsborg har ansatt Madeleine Collin som ny salgskonsulent i bruktbilavdelingen. Collin er 26 år gammel og bosatt i Fredrikstad.

 

-Jeg har alltid vært opptatt av salg, jeg trives sammen med andre mennesker, så da jeg så stillingsannonsen på Finn.no, søkte jeg. Jeg var så heldig at jeg fikk jobben, forteller Madeleine Collin til Motormagazinet.

 

Har salgserfaring
Madeleine Collin har aldri solgt bil før hun startet i sin nye jobb i sommer, men salgserfaring har 26-åringen. Hun har blant annet solgt teleprodukter i flere år. Andre salgsjobber har hun også hatt.

 

-Spesiell interesse for bil?
-Både ja og nei. Min stefar importerer veteranbiler fra USA, så jeg har vært med ham mange ganger og kjenner litt til denne nisjen i markedet. Ellers har jeg nok vært mest interessert i nye biler. Bil er et fascinerende produkt som nesten alle har et forhold til.

 

Positive kunder
-Bilbransjen er kjent for å være mannsdominert. Har du møtt på noen fordommer?
-Overraskende lite. Det var et par eldre herrer som helst ville ha en annen enn meg, men ellers har kundene vært positive og hyggelige. Mine kolleger er også helt supre. Dette er en god arbeidsplass, fastslår Madeleine.

 

Den nyansatte bruktbilselgeren har allerede solgt flere biler. I en uke i sommer var hun alene på jobb i bruktbilavdelingen. Da solgte Madeleine fire biler.
-Jeg er godt fornøyd med starten og jakter stadig på nye kunder, sier en blid og hyggelig salgskonsulent.

 

Ny bruktbilsjef
Dahles Auto Sarpsborgs nye bruktbilsjef, Oddbjørn Granli er også på plass. Han startet 1. juni og har blitt varm i trøya. Granli sier dette om nyansettelsen:

-Hyggelig at vi kunne rekruttere en kvinne til denne stillingen. Madeleine vil ganske sikkert bidra til godt salg. Sommersalget har vært bra. Høsten blir også god om vi klarer å skaffe tilstrekkelig med bruktbiler. Spesielt er det i perioder mangel på brukte elbiler, for de forsvinner med en gang vi får bilene inn.

 

Madeleine Collin er nyansatt som salgskonsulent i bruktbilavdelingen til Dahles Auto Sarpsborg.

 

 

(Foto: Madeleine Collin og Oddbjørn Granli tror på en god bruktbilhøst.)

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen