DS 3 E-Tense øker rekkevidden

 

Tekniske oppdateringer hever rekkevidden for DS 3 Crossback E-Tense til 341 kilometer (WLTP). Dette er en økning på 7 prosent i forhold til dagens variant.

 

Elektrifisering har vært sentralt helt siden lanseringen av merket DS, og DS 3Crossback E-Tense ble første elbil på markedet. DS 3 kom på markedet i 2019 og har vært svært viktig for DS i Norge. Fra 2024 vil alle modeller fra DS kunne leveres som elektrisk bil.

 

DS 3 Crossback E-Tense er under konstant utvikling og det er tekniske løsninger som har gitt bilen ekstra rekkevidde. Det er forbedringer og effektivisering av varmepumpen som har gjort det store utslaget.

 

Under utviklingen av bilen er det ikke bare WLTP-tallet som har stått i fokus. DS 3 har også fått en annen girutveksling som gir ytterligere rekkevidde ved dagligdags kjøring.

–          DS 3 Crossback E-Tense er tilbyr ekstra luksus for kunder som ønsker seg noe litt utenom det vanlige. Vi ser frem til å tilby enda mer rekkevidde i et stadig mer elektrifisert marked, sier Ole Stefan Nedenes, merkesjef for DS hos Bertel O. Steen.

 

DS 3 kommer fortsatt med 136 hestekrefter og en batteripakke på 50 kWt. Den kan hurtiglades på inntil 100 kw og har standard 11 kw ombordlader.

 

Prisen på bilen starter på 302.000 kroner.

 

 

Related posts