En sniktitt på Kias nye elbil, EV6

 

De første offisielle bildene av Kias nye elbil, EV6, viser en karakteristisk silhuett med skarpe linjer. EV6 blir første modell fra Kia bygget på den nye dedikerte elbilplattformen, Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

 

I tillegg til å være første modell som får den nye Kia logoen, er EV6 også den første utviklet under den nye designfilosofien som tydeligjør Kias fokus på elektrifisering.

 

 

“EV6 er utførelsen både av vårt nye slagord, ‘Movement that inspires’, og vår nye designfilosofi. Bilen er designet for å inspirere, og gi et bilhold som er enkelt og intuitivt for våre kunder”, sier Karim…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

De første offisielle bildene av Kias nye elbil, EV6, viser en karakteristisk silhuett med skarpe linjer. EV6 blir første modell fra Kia bygget på den nye dedikerte elbilplattformen, Electric-Global Modular Platform (E-GMP).

 

I tillegg til å være første modell som får den nye Kia logoen, er EV6 også den første utviklet under den nye designfilosofien som tydeligjør Kias fokus på elektrifisering.

 

 

“EV6 er utførelsen både av vårt nye slagord, ‘Movement that inspires’, og vår nye designfilosofi. Bilen er designet for å inspirere, og gi et bilhold som er enkelt og intuitivt for våre kunder”, sier Karim Habib, Senior Vice President og sjef for Kias globale designsenter.

 

 

“Vårt mål er å designe den fysiske opplevelsen av vårt merke, og å skape dristige, spesielle og smarte elbiler”.

 

 

 

Ny navnestrategi for elbiler
Som et ledd i Kias nye merkestrategi vil kommende elbiler få navn som gir enkelhet og konsistens på tvers av alle markeder.

 

 

Alle de nye dedikerte elbilene fra Kia vil starte med prefikset ‘EV’ som gjør det enkelt å forstå hvilke av modellene som er helelektriske. I tillegg får bilen et nummer som viser dens posisjon i rangen av elbiler.

 

 

EV6 får verdenspremiere første kvartal 2021.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen