Ble årets Kia-selger i Norge nok en gang

 

Frode Hansen i Bilbutikk 1 Kia Fredrikstad er kåret til «Årets selger 2020», og best i landet. Det ble han året før også – og i 2015.

 

 

-Jeg sa jo i fjor at det var et utfordrende år i 2019, og det ble jo et spesielt år i fjor også. I 2020 hadde vi god tilgang på Soul Electric, men ikke på Niro Electric, før til sommeren. Men totalt sett er jeg veldig godt fornøyd med fjoråret. Hos oss var det ikke nedgang da coronaen kom i februar/mars heller – men så ble det likevel bedre og…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Frode Hansen i Bilbutikk 1 Kia Fredrikstad er kåret til «Årets selger 2020», og best i landet. Det ble han året før også – og i 2015.

 

 

-Jeg sa jo i fjor at det var et utfordrende år i 2019, og det ble jo et spesielt år i fjor også. I 2020 hadde vi god tilgang på Soul Electric, men ikke på Niro Electric, før til sommeren. Men totalt sett er jeg veldig godt fornøyd med fjoråret. Hos oss var det ikke nedgang da coronaen kom i februar/mars heller – men så ble det likevel bedre og bedre utover mot sommer og høst. Jeg solgte flest Soul Electric, men jeg regner med at det blir flest Niro Electric i 2021, forteller storselger Frode Hansen.

 

 

Applaudert på Teams
Vanligvis får de beste selgerne og forhandlerne sine beviser på godt utført arbeid på en «kick off». I år skjedde det på Kia «kick off», gjennom kommunikasjonskanalen Teams på PC.

 

-Ikke helt det samme, men hyggelig nok. Har heller ikke mottatt plakett-beviset ennå, men den kommer nok. Vi har en godt dekorert vegg pris-beviser etter hvert her hos oss.

 

Ny modell på trappene
Bilbutikk 1 Kia Fredrikstad har de senere årene vært nominert innen forskjellige kategorier, og tatt hjem flere priser.

 

-Det er alltid hyggelig å bli nominert, og ekstra moro å vinne. Jeg gjør så godt jeg kan hver dag, og er glad i jobben min. De senere årene har vi hatt solide modeller, som folk vil ha, og nå er det først og fremst el det går i. Tror vi selger rundt 90 prosent elbiler. Nå venter vi på neste versjon Kia elbil, som har det foreløpige navnet Kia CV. Det er en stor crossover. Håper å få den for salg i løpet av året. Men i det daglige går det med av Soul Electric og Niro Electric. Vi har biler på lager og god tilgang til disse, så folk trenger ikke å vente lenge for å få den nye bilen sin, sier Frode Hansen.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen