60 000 biler er levert i Norge

 

For kort tid siden leverte Tesla bil nummer 60 000 i Norge, ifølge offentlige registreringstall. Vi ønsker å rette en stor takk til norske kunder for interessen i våre elektriske familiebiler.

 

Over 25 000 av bilene våre på norske veier er Model 3. Vi opplever sterk interesse for den oppdaterte utgaven av Model 3 som ble lansert i oktober 2020, og ble Norges mest solgte bil i desember. I dag melder NAF og Motor at nye Model 3 kom lengst i årets vinterrekkeviddetest, og var i tillegg blant bilene med lavest avvik mellom oppgitt WLTP-rekkevidde og målt rekkevidde i…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

For kort tid siden leverte Tesla bil nummer 60 000 i Norge, ifølge offentlige registreringstall. Vi ønsker å rette en stor takk til norske kunder for interessen i våre elektriske familiebiler.

 

Over 25 000 av bilene våre på norske veier er Model 3. Vi opplever sterk interesse for den oppdaterte utgaven av Model 3 som ble lansert i oktober 2020, og ble Norges mest solgte bil i desember. I dag melder NAF og Motor at nye Model 3 kom lengst i årets vinterrekkeviddetest, og var i tillegg blant bilene med lavest avvik mellom oppgitt WLTP-rekkevidde og målt rekkevidde i deres test.

 

Inntil videre tilbyr Tesla fortsatt rekordlave 0,25 % rente de første tre årene ved kjøp av Model 3 med finansiering gjennom vår finansieringspartner DNB. Lave månedsbeløp gjør at stadig flere kan velge en elbil med lang rekkevidde, høy sikkerhet, trådløse programvareoppdateringer og god ladeinfrastruktur.

 

2021 ligger an til å bli et spennende år for Tesla i Norge. Europeisk produksjon av Model Y forventes å begynne i midten av 2021, og til høsten kommer de oppdaterte utgavene av Model S og Model X til landet.

 

Nylig passerte Tesla 1000 Supercharger-ladestolper totalt i Norge, fordelt på mer enn 70 stasjoner. Nettverket strekker seg fra Skaidi og Varangerbotn i Finnmark, til Lyngdal i sør. Med stasjonen i Honningsvåg, som har forventet åpning i andre kvartal i år, vil nettverket for første gang fullstendig dekke strekningen fra Nordkapp til Lindesnes.

 

I januar annonserte Tesla betydelige vekstambisjoner for Supercharger-nettverket i 2021, og i Norge planlegger vi å åpne over 30 nye Supercharger-stasjoner i inneværende år. Som et ledd i vårt mål om å gjøre Tesla-eierskap mulig for alle, inkludert de som ikke har mulighet til å lade hjemme eller på arbeidsplassen, kommer vi i år til å utvide Supercharger-nettverket vårt til noen bykjerner og urbane områder. City Supercharging-programmet er en prøveordning for å se om Supercharging kan være en del av løsningen som gjør det enklere å være elbileier i byene.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen