Hyundai kjøper seg inn i Ionity

 

Hyundai Motor Group kjøper seg inn i IONITY, og blir med dette strategisk partner i IONITY Group. Sammen skal selskapene jobbe for å utvide det europeiske ladenettverket.

 

Michael Hajesch, administrerende direktør i Ionity, sier han er fornøyd med å få Hyundai Motor Group og dere forpliktelse til e-mobilitet på laget.

– Det at Hyundai Motor Group kjøper seg inn i selskapet og blir en strategisk partner, understreker det økonomiske potensialet og IONITY sin rolle som operatør av det ledende ladenettverket i Europa, sier han.

 

Thomas Schemera, leder for produktutviklingen i Hyundai Motor Group, sier selskapets produkt- og kundeopplevelse er nært knyttet til komfort og reelle fordeler.

– Ved å investere i IONITY er vi nå en del av et av de mest omfattende ladeinfrastrukturnettverkene i Europa. Vi er forpliktet til å tilby helhetlige løsninger som forenkler gjør valget om å bytte til miljøvennlig mobilitet, sier han.

 

IONITY sitt høyhastighets ladenettverk er basert på den europeiske ladestandarden CCS (Combined Charging System). Nettverket bruker 100 prosent fornybar energi. Hvilket innebærer CO2-nøytral og utslippsfri kjøring. Hvilket er et viktig for å gjøre e-mobilitet vellykket i Europa.

 

 

Related posts