Skal ha fokus på Opel hos Mobile Fredrikstad

Det blir Opel som får fokus når Lars Erik Prüfer starter som bilselger hos Mobile Fredrikstad.

 

Lars Erik Prüfer heter Mobile Fredrikstads nye medarbeider. 21. oktober starter han sin karriere som bilselger, og han skal ha et spesielt fokus på Opel. Mobile ble ny Opelforhandler i Fredrikstad denne høsten.

 

-Jeg kommer fra dagligvarebransjen, og har blant annet jobbet som butikksjef i Fredrikstaddistriktet de siste sju årene. Var også butikksjef i Sportmann tidligere. Da jeg så de trengte en bilselger hos Mobile, søkte jeg -og etter to intervjurunder ble jeg ansatt. Gleder meg veldig til å ta fatt. Regner…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Det blir Opel som får fokus når Lars Erik Prüfer starter som bilselger hos Mobile Fredrikstad.

 

Lars Erik Prüfer heter Mobile Fredrikstads nye medarbeider. 21. oktober starter han sin karriere som bilselger, og han skal ha et spesielt fokus på Opel. Mobile ble ny Opelforhandler i Fredrikstad denne høsten.

 

-Jeg kommer fra dagligvarebransjen, og har blant annet jobbet som butikksjef i Fredrikstaddistriktet de siste sju årene. Var også butikksjef i Sportmann tidligere. Da jeg så de trengte en bilselger hos Mobile, søkte jeg -og etter to intervjurunder ble jeg ansatt. Gleder meg veldig til å ta fatt. Regner med at det kommer til å gå helt fint.

 

Personlighet og egnethet

-Det var enstemmig her hos oss. Lars Erik virker som det beste valget. Ofte kan det være en fordel å ikke ha bilerfaring. I dette yrket går det mer på personlighet og egnethet. Lars Erik har gitt et godt inntrykk. Trygghet, langsiktig tenking og å skape tillit er viktig. Vi skal gjøre det vi kan for at han skal trives, sier daglig leder hos Mobile Tor M. Karlsen.

 

Fremtid som bilselger

-Kundebehandling og salg er noe jeg er vant til, og kundene skal kunne stole på det jeg sier. Nå skal jeg lese meg opp på Opel i ukene frem til arbeidstart. Opel har flere interessante modeller, og fremtiden vil by på mer. Jeg bidrar mer enn gjerne til å være med på en Opelopptur. Ser for meg en god fremtid som bilselger. Regner med at jeg får hjelp av teamet her ved Mobile i startfasen, sier Lars Erik Prüfer som bor på Hannestad utenfor Sarpsborg.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen