Ny elektrisk verdenspremiere

Mercedes-Benz Cars auf dem Internationalen Genfer Auto-Salon 2019 Mercedes-Benz Cars at the 2019 Geneva International Motor Show

Under den 89. utgaven av bilmessen i Genève presenterer Mercedes-Benz en rekke spennende nyheter. Høydepunktene for det norske markedet inkluderer nye CLA Shooting Brake, den helelektriske SUV’en «Concept EQV» og oppgraderte GLC. 

CLA Shooting Brake med MBUX og selvkjørende egenskaper

CLA Shooting Brake er det praktiske motstykket til CLA Coupé som i disse dager forlater rullebåndet i Kecskemét, Ungarn. Selv med større bagasjerom beholder den nye modellen coupé-linjene og speiler i stor grad storebror CLS Shooting Brake, som i sin tid ble omtalt som verdens lekreste stasjonsvogn. Ny teknologi spiller en sentral rolle og inkluderer MBUX med interiørassistent,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Under den 89. utgaven av bilmessen i Genève presenterer Mercedes-Benz en rekke spennende nyheter. Høydepunktene for det norske markedet inkluderer nye CLA Shooting Brake, den helelektriske SUV’en «Concept EQV» og oppgraderte GLC. 

CLA Shooting Brake med MBUX og selvkjørende egenskaper

CLA Shooting Brake er det praktiske motstykket til CLA Coupé som i disse dager forlater rullebåndet i Kecskemét, Ungarn. Selv med større bagasjerom beholder den nye modellen coupé-linjene og speiler i stor grad storebror CLS Shooting Brake, som i sin tid ble omtalt som verdens lekreste stasjonsvogn. Ny teknologi spiller en sentral rolle og inkluderer MBUX med interiørassistent, i tillegg til selvkjørende egenskaper på nivå med S-Klasse.

Oppgraderte GLC

En annen modell som får sin verdenspremiere i Genève er oppgraderte Mercedes-Benz GLC. Som sine forgjengere kombinerer SUV’en gode kjøreegenskaper på vanlig vei og i terrenget. På teknologifronten er de største nyhetene det nye brukergrensesnittet MBUX med bevegelsessensorer, innovative assistansesystemer og et nytt motorprogram.

Concept EQV – elektrisk SUV

En svært spennende modell for det norske markedet er den helelektriske SUV’en Concept EQV. Det er indikert at denne er svært nær serieproduksjon og kombinerer utslippsfri mobilitet med imponerende ytelse, maksimal funksjonalitet og estetisk design.

Verdenspremiere for Mercedes-Benz EQ Formel E-showcar

Fra 2019/20-sesongen og fremover skal Daimler bringe sin Formel 1-suksess over i den elektriske serien «ABB FIA Formula E». Denne serien er den ideelle plattformen for å demonstrere høy ytelse for batteridrevne kjøretøy under teknologimerket EQ. På bilmessen er det verdenspremiere på den kommende formelbilen «Mercedes-Benz EQ Formel E-showcar».

Følg pressekonferansen live via Mercedes me Media

Via Mercedes me media kan alle interesserte se pressekonferansen live – uansett hvor de er i verden. Pressemateriell, bilder og videoer relatert til de nye produktene er tilgjengelige via en kontinuerlig oppdatert media hub. Livestream og annet innhold fra 2019 Geneve finner du på https://media.mercedes-benz.com/gims2019. Pressekonferansen starter 5. mars 08:45 norsk tid.

Artikkelen fortsetter under annonsen