Citroën Berlingo vant pris

 

Citroën Berlingo er vinnerne av tittelen «International Van of the Year» (IVOTY) for 2019. Citroën Berlingo mottok prisen på IAA, den internasjonale nyttekjøretøymessen i Hannover.

 

Juryen består av varebiljournalister og redaktører fra 25 land, og bilene fra Groupe PSA vant overbevisende med 127 poeng, 35 poeng foran nærmeste konkurrent.

Citroën Berlingo har en kombinasjon av høyt utstyrsnivå og komfort er de bygget på gruppens nyeste plattform, EMP2.

 

 

Tydelig identitet
IVOTY-juryen har latt seg imponere over hvordan designere og ingeniører for første gang i historien har lykkes…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Citroën Berlingo er vinnerne av tittelen «International Van of the Year» (IVOTY) for 2019. Citroën Berlingo mottok prisen på IAA, den internasjonale nyttekjøretøymessen i Hannover.

 

Juryen består av varebiljournalister og redaktører fra 25 land, og bilene fra Groupe PSA vant overbevisende med 127 poeng, 35 poeng foran nærmeste konkurrent.

Citroën Berlingo har en kombinasjon av høyt utstyrsnivå og komfort er de bygget på gruppens nyeste plattform, EMP2.

 

 

Tydelig identitet
IVOTY-juryen har latt seg imponere over hvordan designere og ingeniører for første gang i historien har lykkes med å lage en varebil, som til tross for et nært samarbeid, klarer å beholde identiteten til hvert enkelt merke uten store kompromisser.

– Den nye varebilen fra Groupe PSA, Citroën Berlingo, er klar for fremtiden. Den er utstyrt med nyeste generasjon teknologi, som hjelper føreren ute på veien, samtidig som den hjelper eieren eller flåteansvarlig med å holde kostnadene nede. Det nye systemet som varsler ved overlast og et ekstra kamera i passasjerspeilet for å redusere blindsoner, er gode eksempler på nyvinninger som vil øke sikkerheten, sa leder for IVOTY-juryen, Jarlath Sweeney.

Han sier at mulighetene for å velge mellom tohjulsdrift og 4×4, gjør at dette fremstår som en meget godt sammensatt pakke.

Det var en svært fornøyd Philippe Narbeburu som mottok prisen på vegne av Groupe PSA:
– På vegne av PSA vil jeg vil gjerne takke juryen for den tilliten de viser oss ved å tildele oss den prestisjefulle prisen «International Van of the Year». Det er en anerkjennelse av teamet som har jobbet i fire år med bilen, og en bekreftelse på at vi har lykkes med å lansere en bil som leverer både på fleksibilitet, sikkerhet og komfort.

 

 

 

Full bredde
Citroën Berlingo debuterer på IAA og er utviklet med en klar ambisjon om å levere maksimal effektivitet til proffene med de laveste eierkostnadene i segmentet. Takket være en helt ny arkitektur, smarte løsninger og opp til 21 ulike førerassistentsystemer er den en trygg og sikker transportpartner.

Fra starten vil de nye varebilene være tilgjengelig i en rekke varianter og to forskjellige lengder. Med et lastevolum på så mye som 4,4 kubikkmeter, opptil 1000 kilo nyttelast og mulighet for å frakte gjenstander på en lengde opptil 344 centimeter. Selv i utgaven med den korteste akselavstanden får du plass til to Europaller.

Siden prisen første gang ble delt ut i 1992 har Groupe PSA vunnet fire ganger.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen