Første last ankommet Norge

Første båtlast med KONA electric til norske kunder er ankommet Drammen Havn, og markerer startskuddet for kundeleveringer av Norges trolig mest etterspurte bil.

Hyundai KONA electric er vår viktigste lansering i Norge siden IONIQ. Det reflekteres i etterspørselen, og Hyundai Motor Norway så seg nødt til å stenge interessentlisten da denne nådde 20.000 KONA electric-interesserte nordmenn i mars. Den enorme interessen har allerede resultert i tusenvis av kontrakter – og nå ankommer endelig de første kundebilene landet.

– Dette er etterlengtet, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway.

– Svært mange kunder venter nå i spenning på sin KONA…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Første båtlast med KONA electric til norske kunder er ankommet Drammen Havn, og markerer startskuddet for kundeleveringer av Norges trolig mest etterspurte bil.

Hyundai KONA electric er vår viktigste lansering i Norge siden IONIQ. Det reflekteres i etterspørselen, og Hyundai Motor Norway så seg nødt til å stenge interessentlisten da denne nådde 20.000 KONA electric-interesserte nordmenn i mars. Den enorme interessen har allerede resultert i tusenvis av kontrakter – og nå ankommer endelig de første kundebilene landet.

– Dette er etterlengtet, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway.

– Svært mange kunder venter nå i spenning på sin KONA electric, og nå gleder vi oss skikkelig til å komme i gang med utleveringene til kundene våre.

På den første båten ankom i overkant av 100 KONA electric Drammen Havn, og flere hundre biler er lastet på skip og er på vei. Neste båt ankommer allerede i midten av august.

– Nå ser vi frem til å levere ut biler kontinuerlig i tiden som kommer. Vi vet at ventetiden kan være pinefull for de som har høyt kønummer, men husk på at vi i løpet av de kommende månedene skal levere ut tusenvis av KONA electric, til kunder vi er helt sikre på at blir kjempefornøyde, sier Stenbo.

Elbilen med veldig lang rekkevidde

Hyundai KONA electric var en kjempesuksess i Norge allerede før den ble offisielt lansert. Forhåndsinteressen for en bil har neppe vært høyere noen gang, og tusenvis av nordmenn har allerede signert sine kontrakter.

– Det er ikke så rart at KONA electric vekker så voldsom etterspørsel. Dette er den første elbilen med en fornuftig prislapp som kan tilby både enormt lang rekkevidde, fullverdig aktiv sikkerhet og en komplett multimediepakke, sier produktsjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway, og fortsetter:

– KONA electric er en svært avansert bil, som innehar sofistikerte løsninger for blant annet batterikjøling, regenerering, aktiv førerassistanse og lading. Den er helt enkelt en ny generasjon elbil, og prisen er attpåtil uslåelig i dagens marked.

For kundenes del er det også gledelig at en samlet motorpresse lar seg imponere av KONA electric. Bilen hadde sin europeiske presselansering på norske veier, noe som i seg selv anerkjenner hvilken posisjon elbilen har i Norge. Og pressen var fornøyde – særlig trekkes overraskende lang rekkevidde, en morsom drivlinje og en strålende utstyrspakke frem.

– Presseomtalen har ikke akkurat dempet engasjementet rundt KONA electric, og nå blir det veldig gøy å se hva kundene synes når de får dannet seg egne oppfatninger av bilen. Vi tror folk blir veldig fornøyde, avslutter Stenbo i Hyundai.

Hyundai Motor Norway forventer ellers å kunne oppdatere leveringsinformasjon for alle bestillinger/kontrakter så snart som mulig etter at fristen for inngåelse av kontrakter er gått ut 19. august 2018. Dermed vil alle kunder få en mer realistisk forventet leveringstid. Hyundai forventer å kutte ned leveringstiden for mange kunder som en følge av dette.

Artikkelen fortsetter under annonsen