En sniktitt på nye Kia ProCeed

Kia viser i dag første skisse av helt nye ProCeed, en fem dørs shooting brake som kombinerer iøynefallende design med plass og fleksibilitet. Bilen følger designet til konseptbilen ProCeed som ble vist på IAA i Frankfurt for ett år siden. Nye ProCeed er designet, utviklet og produsert eksklusivt for Europa.

Kia viser sin nykommer første gang på et pressearrangement 13. September, mens den offisielle premièren legges til Paris Motor Show 2. Oktober.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kia viser i dag første skisse av helt nye ProCeed, en fem dørs shooting brake som kombinerer iøynefallende design med plass og fleksibilitet. Bilen følger designet til konseptbilen ProCeed som ble vist på IAA i Frankfurt for ett år siden. Nye ProCeed er designet, utviklet og produsert eksklusivt for Europa.

Kia viser sin nykommer første gang på et pressearrangement 13. September, mens den offisielle premièren legges til Paris Motor Show 2. Oktober.

Artikkelen fortsetter under annonsen