Fiat-klubben feirer 35 årsjubileum

Norsk Fiat Register fyller 35 år i år og har lagt sitt store jubileumstreff til Fredrikstad.

 

Norsk Fiat Register er landsomfattende og har over 450 medlemmer. Fra fredag 29. juni til søndag 1. juli inntar over hundre Fiat-entusiaster byen for å delta på jubileumstreff i plankebyen.

 

Alle bilene kan sees i kvartalet rundt Victoria Hotell, og fra fredag og på lørdag fra kl. 10:00-10:45 er alle bilene utstilt på Tollbodbrygga. Her kan publikum se mange godt holdte Fiat-modeller og møte entusiastiske eiere. Alt fra en 1922-modell Fiat 510 S, som skal være den eneste gjenværende bilen i Europa,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Norsk Fiat Register fyller 35 år i år og har lagt sitt store jubileumstreff til Fredrikstad.

 

Norsk Fiat Register er landsomfattende og har over 450 medlemmer. Fra fredag 29. juni til søndag 1. juli inntar over hundre Fiat-entusiaster byen for å delta på jubileumstreff i plankebyen.

 

Alle bilene kan sees i kvartalet rundt Victoria Hotell, og fra fredag og på lørdag fra kl. 10:00-10:45 er alle bilene utstilt på Tollbodbrygga. Her kan publikum se mange godt holdte Fiat-modeller og møte entusiastiske eiere. Alt fra en 1922-modell Fiat 510 S, som skal være den eneste gjenværende bilen i Europa, til kommende klassikere som Fiat Barchetta og Fiat Coupe fra 90-tallet.

 

– Det er en stor glede for oss å ha dette jubileet i Fredrikstad, hvor vi skal besøke Isegran, Najaden, Hotell Victoria og Engelsviken Brygge. Vi må takke alle sponsorer som har bidratt til treffet, samt Fredirkstad kommune og parkeringsetaten, som har bidratt med parkering og ferge til Isegran.

 

For mer informasjon, kontakt formann Bjørn Andreassen: telefon 907 28 968, epost: nfr@hotmail.com

Artikkelen fortsetter under annonsen