Viser nye Niro Electric

– De første bildene av kompakt SUVen Niro Electric viser en sporty design

– Stilig og moderne eksteriør inspirert av designkonsept vist på CES 2018

– Nye Kia Niro Electric med rekkevidde på mer enn 450 km*

Kia viser i dag sin helt nye Niro Electric på ‘International Electric Vehicle Expo’ i Jeju, Korea. Den sporty og praktiske kompakt SUVen Niro Electric kombinerer kjøreglede med iøynefallende design og funksjonalitet. Det er Kias designsentere i California og Namyang, Korea, som har utviklet bilen.

Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– De første bildene av kompakt SUVen Niro Electric viser en sporty design

– Stilig og moderne eksteriør inspirert av designkonsept vist på CES 2018

– Nye Kia Niro Electric med rekkevidde på mer enn 450 km*

Kia viser i dag sin helt nye Niro Electric på ‘International Electric Vehicle Expo’ i Jeju, Korea. Den sporty og praktiske kompakt SUVen Niro Electric kombinerer kjøreglede med iøynefallende design og funksjonalitet. Det er Kias designsentere i California og Namyang, Korea, som har utviklet bilen.

Niro Electric har hentet inspirasjon fra konseptbilen Niro EV som ble vist på 2018 Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar. Bilen har en eksklusiv grill og LED kjørelysene har en design som skiller seg fra hybrid og plug-in hybrid variantene av Niro.

Niro Electric har Kias nyeste generasjon elektriske drivlinje, som benytter ny produksjonsteknologi utviklet spesielt for Kias elbiler. Niro Electric kommer med en 64 kWh lithium-polymer batteripakke, og måltall for rekkevidde er mer enn 450 km*, eller mer enn 300 km* med den mindre batteripakken på 39.2 kWh. (WLTP-målestandard)

For Europa vises Niro Electric første gang under Paris Motorshow i starten av oktober, og lansering i Norge blir i desember.

NB! Alle tekniske data er forventede måltall, og er avhengig av videre utvikling og typegodkjenning. Rekkevidden er kalkulert etter World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). Alle tall kan endres.

Artikkelen fortsetter under annonsen