Nye ledere på plass hos dekkleverandør

Dekkmann har ansatt Erik Frey Olsen som ny kjedesjef og Anders Engum som ny franchise manager.

Erik Frey Olsen (48) har ti år bak seg i Reitan Gruppen, og var senest salgssjef hos Rema 1000 etter at han hadde vært regionsdirektør i Reitan Convenience i en årrekke. Nå er han ansatt som ny kjedesjef hos Dekkmann.

– Jeg har jobbet med detaljhandel, franchise- og kjedevirksomhet i mange år, men i en annen bransje enn jeg trer inn i nå. Derfor gleder jeg stort og det blir spennende å begynne hos Dekkmann, sier Erik Frey Olsen.

– Forutsatt…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Dekkmann har ansatt Erik Frey Olsen som ny kjedesjef og Anders Engum som ny franchise manager.

Erik Frey Olsen (48) har ti år bak seg i Reitan Gruppen, og var senest salgssjef hos Rema 1000 etter at han hadde vært regionsdirektør i Reitan Convenience i en årrekke. Nå er han ansatt som ny kjedesjef hos Dekkmann.

– Jeg har jobbet med detaljhandel, franchise- og kjedevirksomhet i mange år, men i en annen bransje enn jeg trer inn i nå. Derfor gleder jeg stort og det blir spennende å begynne hos Dekkmann, sier Erik Frey Olsen.

– Forutsatt at vi har kontroll på kostnadene, løser omsetningsvekst alle problemer. Vi må alle sammen alltid huske at kunden er vår øverste sjef. Alt vi gjør må derfor sikre at våre kunder får en imponerende opplevelse med Dekkmann. Foruten kundene, er det de ansatte ute på avdelingene som er de viktigste personene hos Dekkmann.

– Resultatene skapes ute på avdelingene, og jeg vet at Dekkmann har en rekke dyktige ansatte på veldrevne avdelinger over hele landet som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med, sier Olsen.

Anders Engum (33) kommer fra jobben som økonomisjef hos Continental, som også eier Dekkmann. Engum startet i Continental for over åtte år siden som business controller. Nå går han inn i rollen som franchise manager hos Dekkmann.

– Jeg gleder meg veldig, og det er spennende å videreutvikle franchise-konseptet til Dekkmann. Vi har et svært godt konsept som vi nå ser begynner å få et godt fotfeste i markedet

Artikkelen fortsetter under annonsen