Heder på rekke og rad

Frode Hansen viser frem Kias «hedersvegg».

 

Bilbutikk1 Kia i Fredrikstad har hatt mange gode år, og blitt lagt merke til både i egne rekker og hos konkurrentene. Leder for Kia-avdelingen, Frode Hansen, kan vise frem et ny hedersbevis -denne gang markedsprestasjonsprisen for 2017.

 

Av Øivind Karlsen

 

-Vi har fått opp noen priser på veggen etter hvert, og ser på disse som tegn på at vi gjør mye riktig. Markedsprestasjonsprisen viser at vi er gode til å ”spise” av markedet i distriktet vårt. Jeg mener vi gjør det bra blant annet fordi vi er godt synlige i markedet.…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Frode Hansen viser frem Kias «hedersvegg».

 

Bilbutikk1 Kia i Fredrikstad har hatt mange gode år, og blitt lagt merke til både i egne rekker og hos konkurrentene. Leder for Kia-avdelingen, Frode Hansen, kan vise frem et ny hedersbevis -denne gang markedsprestasjonsprisen for 2017.

 

Av Øivind Karlsen

 

-Vi har fått opp noen priser på veggen etter hvert, og ser på disse som tegn på at vi gjør mye riktig. Markedsprestasjonsprisen viser at vi er gode til å ”spise” av markedet i distriktet vårt. Jeg mener vi gjør det bra blant annet fordi vi er godt synlige i markedet. Blant annet kjører spillere i Fredrikstad ballklubb Kia, og nå har vi også inngått en avtale med fotballspilleren Isabell Herlovsen, som vi finner i Vålerenga og på landslaget, sier Frode Hansen.

 

Mye heder

Markedsprestasjonsprisen fikk Bilbutikk1 Kia Fredrikstad også i 20111 og 2012. Året etter kunne de smykke seg med ”Årets selger” (personlig pris til Frode Hansen) , før man ble kåre til ”Årets forhandler” i 2016. Den største og viktigste prisen Kia i Fredrikstad har mottatt kom i 2016. Platinum Prestige-prisen viser forhandleren var blant de tre prosent beste Kia-forhandlerne i verden.

 

-Kia er flinke til å komme med biler som folk finner interessante og ønsker. Man er aktive og innovative. Mange Kia-forhandlere er større enn oss i Fredrikstad, men vi har et godt rykte både når det gjelder salg, kundeoppfølging og verkstedtjenester -derfor får vi kunder også utenbys fra, sier Frode Hansen, som også forteller at de er kjempestolte av det de får til i Bilbutikk1 Kia i Fredrikstad.

 

Nå gleder man seg til at nye Niro med elektrisk drivlinje kommer senere i år. Den har 50 mil som oppsatt rekkevidde. I tillegg kommer nye Kia Soul Electric, som får et nytt utseende og rundt 50 mils rekkevidde.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen