Haaland til Dahles Auto Sarpsborg

 

 

Svein Kåre Haaland er ny daglig leder hos Dahles Auto Sarpsborg. Han kommer fra daglig leder-jobben hos Dahles Auto Fredrikstad.

 

Det er ikke bare Haaland som har fått nye jobb i Dahle-systemet. Tom Haslie går fra daglig leder-stillingen i Sarpsborg og overtar ledelsen av Dahles Auto Råbekken. Jan Roger Tjernes forlater Råbekken Auto og overtar daglig leder-jobben hos Dahles Auto Fredrikstad. Konsernsjef i Dahle Gruppen, Kristian Walstad gir denne begrunnelsen for de interne rokkeringene:

 

Lederskifter i Dahle Gruppen

Lederskiftene som vi nå har gjort, er drevet av forretningsmuligheter og tro på fremtiden. I en svært…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

 

Svein Kåre Haaland er ny daglig leder hos Dahles Auto Sarpsborg. Han kommer fra daglig leder-jobben hos Dahles Auto Fredrikstad.

 

Det er ikke bare Haaland som har fått nye jobb i Dahle-systemet. Tom Haslie går fra daglig leder-stillingen i Sarpsborg og overtar ledelsen av Dahles Auto Råbekken. Jan Roger Tjernes forlater Råbekken Auto og overtar daglig leder-jobben hos Dahles Auto Fredrikstad. Konsernsjef i Dahle Gruppen, Kristian Walstad gir denne begrunnelsen for de interne rokkeringene:

 

Lederskifter i Dahle Gruppen

Lederskiftene som vi nå har gjort, er drevet av forretningsmuligheter og tro på fremtiden. I en svært konkurranseutsatt og krevende bransje må vi hele tiden se etter muligheter til å utvikle oss. Bransjen er i endring. Vi møter stadig tøffere konkurranse og digitaliseringen er over oss med stor kraft.

Nå som vi har en størrelse som gjør det mulig, er mobilitet på ledernivå et virkemiddel som vi ønsker å ta i bruk. Vi mener at det at ledere av og til flytter på seg, byr på gode anledninger til å spre kunnskap og erfaring på tvers av selskapene. Gjennom økt ledermobilitet ønsker vi også å være tydelige på at vi satser på egne ledere, og at det er muligheter i vår virksomhet.

 

Det er en kar med bred erfaring som har overtatt roret hos Dahles Auto Sarpsborg. Svein Kåre Haaland har helt fra han ble ferdig med siviløkonomstudiene i Oslo bekledd en rekke fremtredende stillinger i Møller-systemet.

-Jeg begynte med å jobbe deltid på Auto E 18 mens jeg studerte og siden har jeg blitt i bilbransjen. Det har vært en spennende og lærerik reise, sier Haaland til Motormagazinet.

 

Sven Kåre Haaland har vært ansatt hos Dahles Auto Fredrikstad siden 2009. Nå bruker Haaland mye av tiden til å bli kjent med de ansatte og kundene i Sarpsborg. Han syns de første arbeidsdagene på nyåret har vært spennende og lærerike.

-Det er mye nytt å forholde seg til, men det er mange dyktige ansatte i Sarpsborg og en god kultur som jeg skal lære å kjenne. Jeg ser fremover og gleder meg til hver dag på jobben her.

-Hva er det du kommer til å prioritere i din nye jobb?

-Dahles Auto Sarpsborg er en meget veldrevet bedrift, så det blir ingen revolusjon. Jeg har en forkjærlighet for næringskunder og vil rette et ekstra fokus på dette arbeidsområde. Ellers gleder jeg meg til å jobbe med Skoda igjen.

 

Svein Kåre Haaland er 41 år, bosatt i Drøbak, er gift og har to barn.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen