Tom Haslie til Dahles Auto Råbekken

 

Tom Haslie har overtatt som daglig leder hos Dahles Auto Råbekken, etter at Jan Roger Tjernes har begynt som daglig leder hos Dahles Auto Fredrikstad. Tjernes overtar etter Svein Kåre Haaland som har blitt ny daglig leder hos Dahles Auto Sarpsborg.

Det er en kar med usedvanlig lang erfaring fra bilbransjen som nå overtar styringen av Dahles Auto Råbekken. Tom Haslie begynte som kontorleder hos Dahles Auto Sarpsborg i september 1980 og takket altså av som daglig leder i selskapet ved årsskiftet. En jobb Haslie har hatt helt siden januar 1983.

Blanke ark
-Det blir spennende å starte…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Tom Haslie har overtatt som daglig leder hos Dahles Auto Råbekken, etter at Jan Roger Tjernes har begynt som daglig leder hos Dahles Auto Fredrikstad. Tjernes overtar etter Svein Kåre Haaland som har blitt ny daglig leder hos Dahles Auto Sarpsborg.

Det er en kar med usedvanlig lang erfaring fra bilbransjen som nå overtar styringen av Dahles Auto Råbekken. Tom Haslie begynte som kontorleder hos Dahles Auto Sarpsborg i september 1980 og takket altså av som daglig leder i selskapet ved årsskiftet. En jobb Haslie har hatt helt siden januar 1983.

Blanke ark
-Det blir spennende å starte med blanke ark. Jeg skal bidra så godt det går til ytterligere vekst, sier Tom Haslie til Motormagazinet.
Tom Haslie understreker at det er mange dyktige ansatte hos Dahles Auto Råbekken og Skoda er i vinden som aldri før. I tillegg skal Haslie ha ansvaret for Dahle Gruppens bruktbilsenter på Råbekken.

 

Mange utfordringer
-Det er mange utfordringer i bilbransjen, så dette blir spennende, konkluderer Tom Haslie, som for øvrig er bosatt på Hvaler.
Dahle Gruppen har altså valgt å rokkere alle de tre daglig lederstillingene i Nedre Glomma-regionen. Dette er konsernsjef, Kristian Walstads begrunnelse for endringene:

 

Lederskifter i Dahle Gruppen

Lederskiftene som vi nå har gjort, er drevet av forretningsmuligheter og tro på fremtiden. I en svært konkurranseutsatt og krevende bransje må vi hele tiden se etter muligheter til å utvikle oss. Bransjen er i endring. Vi møter stadig tøffere konkurranse og digitaliseringen er over oss med stor kraft.

Nå som vi har en størrelse som gjør det mulig, er mobilitet på ledernivå et virkemiddel som vi ønsker å ta i bruk. Vi mener at det at ledere av og til flytter på seg, byr på gode anledninger til å spre kunnskap og erfaring på tvers av selskapene. Gjennom økt ledermobilitet ønsker vi også å være tydelige på at vi satser på egne ledere, og at det er muligheter i vår virksomhet.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen