Fabia med oppgradert design

Med nytt moderne design og nytt utstyr fremstår den oppgraderte Škoda Fabia som et attraktivt valg i småbil-klassen. Bilen leveres i to forskjellige utgaver, som kombi og stasjonsvogn. Kundene kan velge mellom 3 forskjellige moderne og drivstoff-økonomiske TSI bensinmotorer, som kan leveres med manuelt gir eller DSG automatgir. Utstyret omfatter blant annet nye LED lykter foran og bak, og flere nye designelementer. Nytt er også at Fabia nå tilbys med blant annet blindsonevarsling, Rear Traffic Alert og elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil. Bilen tilbys også med ŠKODA Connect, og med den nyeste generasjon radio med DAB+.

Škoda Fabia er solgt…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Med nytt moderne design og nytt utstyr fremstår den oppgraderte Škoda Fabia som et attraktivt valg i småbil-klassen. Bilen leveres i to forskjellige utgaver, som kombi og stasjonsvogn. Kundene kan velge mellom 3 forskjellige moderne og drivstoff-økonomiske TSI bensinmotorer, som kan leveres med manuelt gir eller DSG automatgir. Utstyret omfatter blant annet nye LED lykter foran og bak, og flere nye designelementer. Nytt er også at Fabia nå tilbys med blant annet blindsonevarsling, Rear Traffic Alert og elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil. Bilen tilbys også med ŠKODA Connect, og med den nyeste generasjon radio med DAB+.

Škoda Fabia er solgt i mer enn 4 millioner eksemplarer siden 1999, og er en viktig modell og bidragsyter til Škodas vekst de siste årene.

Den oppgraderte Fabiaen kommer til Norge i løpet av høsten.

Artikkelen fortsetter under annonsen